Mavi Kelebekler Başkent’te rahat kazandı

 Hentbol Kadınlar Süper Ligi 15. haftasında, Yenimahalle Belediyespor ve Konyaaltı Belediyespor, Ankara Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. İlk dakikalardan itibaren karşılıklı gollerle salonu dolduran seyircilere keyifli bir ilk yarı yaşatan iki takım, devre arası soyunma odasına 17-17’lik skorla gitti.

MAVİ KELEBEKLER TARAFTARIYLA KAZANDI

Antalya’dan gelen taraftarlarının desteğini de arkasına alarak ikinci yarıya hızlı başlayan Mavi Kelebekler, dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koydu. Özellikle Monica, Alona ve Döne’nin katkılarıyla farkı açan Konyaaltı, karşılaşmadan 10 sayı farkla 25-35 galip ayrılmasını bildi. Mücadelenin son dakikalarına girilirken hep bir ağızdan İzmir Marşı’yla salonu inleten Konyaaltı Belediyespor taraftarları, salonu dolduran seyircilerden uzun süre alkış aldı. Mavi Kelebekler son düdükle birlikte galibiyet coşkusunu taraftarıyla ve kulüp yöneticileriyle doyasıya yaşadı.

BAŞKAN ESEN TEBRİK ETTİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, deplasmanda önemli bir galibiyet alan Mavi Kelebekler’i tebrik etti. Başkan Esen, “Türkiye Kupası eleme grubundan çeyrek final biletini alarak dönen takımımız, ligde de bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Yenimahalle gibi zor bir maçtan galibiyetle dönen takımımızı kutluyorum” dedi.

Antrenör Birol Ünsal ise deplasmanda önemli bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Bugün aldığımız galibiyeti, bu zor günlerde Ankara’ya kadar gelerek bizleri destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi. 

KONYAALTI BELEDIYESPOR, BASKENT DEPLASMANINDA YENIMAHALLE BELEDIYESPOR'U 25-35'LIK SKORLA MAGLUP EDEREK UCUNCU SIRADAKI YERINI KORUDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)
 

KONYAALTI BELEDIYESPOR, BASKENT DEPLASMANINDA YENIMAHALLE BELEDIYESPOR'U 25-35'LIK SKORLA MAGLUP EDEREK UCUNCU SIRADAKI YERINI KORUDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Gençlik Haftası Bisiklet Turu yapıldı

Manavgat Haberleri: Gençlik Haftası Bisiklet Turu yapıldı

Benzine 1 lira 4 kuruş zam!