Mehmet Buse kimdir?

Tiktok üzerinde çektikleri videolarla ve fotoğrafları ile oldukça geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Mehmet Buse çifti hayranları çift hakkında geniş kapsamlı araştırmaya başladılar.

Mehmet Buse kimdir? Kaç yaşındalar? Nasıl tanıştılar? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

19 Ocak 2018 tarihinde açtıkları youtube kanalında takipçilerinin istekleri doğrultusunda soru-cevap yapan sosyal medya fenomeni çiftimizin verdiği cevapları sizler için yazımızda derledik.

“Buse hemşire ama mesleğini yapmıyor şuan atama bekliyor. Bende şuan serbest meslek diyelim çünkü pandemiden ötürü çıktım işten.”

” Korktum çünkü bizim tanışmamız çok farklı olduğu için abimlerden saklanıyoruz o zaman annesi gelicekti Mehmetin gerildim. Sonuçta abim bizi arıyor. Ama korktuğum gibi olmadı tabi ki geldi sarıldı bana güzeldi.

“Birbirimize bi konuda sinir olmuyoruz.”

” En çok evlilik teklifinde mutlu olmuştum.”

“Aileleri ikna etmek zordu gerçekten bizimkisi nişana kadar sürdü. Bu sorunlar aslında bizim kültürde sevgili olmak diye bir terim yok. Biz bu yüzden çok savaş verdik. El ele yürüyemezdik gerçekten çok savaş verdik. “

” İçerik çekiyoruz biliyorsunuz . Komedi versiyonu şeklinde yayınlıyoruz. Bu anlar tabi’ki gerçek değil. Aslında böyle bir şey söz konusu bile değil. Buse sürekli alışveriş yapan birisi değil bu konuda zaten kendisi fazlasıyla linç yedi. O yüzden bu konuya açıklık getirmek istedim.”

” Bu soru gerçekten çok geliyor biz Yalova merkez de oturuyoruz.”

” Mehmet : Benim için dönüm noktası spora başlamam oldu. Öncesinde çok kiloluydum ,kız arkadaşım yoktu ve arkadaş çevrem de sıfırdı. Spora başladıktan sonra hayatım tamamen değişti. Özgüvenim yerine geldi.”

“Buse: Benim babamın vefatı oldu. Nasıl bir etki diye sorarsanız her acı insanda bir travmaya neden oluyor. Bu durum beni baya büyüttü diye düşünüyorum. Hayata daha olgun bakmama neden oldu.”

“İster istemez etkiliyor tabi ki. Normalde erken kalkarım ama Mehmet’in çekim planı yaptığı gün istemsizce uyuya kalıyorum. Nazara inanıyoruz yani bi nevi”

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Beste Köse hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Sema Keçik

Nazlı Pınar Kaya