Mehmet Uygar Aksu kimdir? MUA kimdir? Nerede oturuyor? Telefon numarası ne?

Mehmet Uygar Aksu kimdir? MUA kimdir? Nerede oturuyor? Telefon numarası ne? Youtube mecrasının gözde içerik üreticilerinden olan fenomen Mehmet Uygur, ürettiği içeriklerin yanı sıra yakışıklılığı ile de büyülemeye devam ediyor. Youtube platformunda elde ettiği geniş hayran kitlesini diğer sosyal medya platformlarına da aktarmayı başaran başarılı sosyal medya fenomeni şuan sosyal medya kullanıcılarının trend listesinde yerini alıyor. Hayatı hakkında takipçilerinin sık sık arama motorlarında sorular sorması gözümüzden kaçmadı ve sizler için bol bilgi içeren bir yazı derledik.

Mehmet Uygar Aksu kimdir? kimdir? MUA kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Yenilenen dijital platformlar ile birlikte en çok ilgi gören sosyal mecra Youtube oldu. Youtube platformu ile fenomen hale gelen başarılı isim çekmiş olduğu videolar ve yayınlamış olduğu fotoğraflar ile kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaştı. Takipçilerinin merak ettiği bir diğer konu ise fenomen isimin özel hayatında birisinin olup olmadığı oldu. Bizler de siz değerli takipçilerimizin istekleri doğrultusunda bu konuyu araştırdık ve bulduk. Başarılı sosyal medya fenomenin hayatında şuan kimse yer almıyor.

2012 yılında Endüstri Meslek lisesinde okuduğu Makine bölümünden mezun olmuştur. Makine ressamlığı üzerine yoğunlaşan başarılı sosyal medya fenomeni ağırlıklı olarak dijital platformlar ile ilgilenmektedir.

Youtube platformu ile fenomen hale gelen başarılı isim çekmiş olduğu videolar ve yayınlamış olduğu fotoğraflar ile kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaştı. Takipçilerinin merak ettiği bir diğer konu ise fenomen isimin ne kadar kazandığı oldu. Bizler de siz değerli takipçilerimizin istekleri doğrultusunda bu konuyu araştırdık ancak ne yazık ki gerekli bilgilere ulaşmadık.

Ünlü sosyal medya fenomenin takipçileri sık sık arama motorlarında ünlü sosyal medya fenomeni isimin telefon numarasını sormuş olmalarına rağmen kayda değer bilgilere ulaşamadık. Güncel bilgiler ile karşınızda olabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Takipçileri sık sık arama motorlarında Mehmet Uygar’ın nerede çalıştığına dair sorular sormuş olsalar da ne yazık ki bu konu hakkında detaylı bilgiler bulunmamaktadır.

Takipçileri sık sık arama motorlarında Mehmet Uygar’ın hangi takımlı olduğuna dair sorular sormuş olsalar da ne yazık ki bu konu hakkında detaylı bilgiler bulunmamaktadır.

Sana kaşar diyip nimetten sayacağıma
Motor diyip parçalarını sayarım (yo)
Ben Mc yara bandı ft. ince belli çay bardağı
(Fak yu fak men)Aids’in var senin veremezsin güzelim
O güzel saçına vurdum tarağı başına

Sigaramı rüzgarda kibritle yakmak gibiydi seni anlamak
Artık seni anlamanın en iyi yolu çakmak
Ben Mc Japon yapıştırıcısı ft. parke taşı
Sene iki sıfır iki sıfır

Dişim ağrıyo
Evet benim şuan gerçekten dişim ağrıyo
O bana sormadı bir kere dişin mi ağrıyo?
Ben de ona söyleyemedim benim dişim ağrıyo
Eğer o bana sorsaydı senin dişin mi ağrıyo?
Ben de ona söylerdim evet benim dişim arıyo

11 Kasım 2012 tarihinde açtığı Youtube platformu ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşan Mehmet Uygar’ın bu platformda 907B abonesi oldu.

İnstagram hesabında mehmetuygaraksu hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Mehmet Uygar’ın instagram da ise 414K takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kolombiyalı hırsızlar yakalandı

Kanuni portresi 5 milyon TL’ye satıldı