Melih Erdem kimdir?

Melih Erdem evlilik programına neden katıldı? Gaye ile nasıl tanıştı? Kuaförken nasıl fenomen haline geldi? Magazin gündemi’nin çok konuşulan isimi haline gelen Erdem kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaştı. Özellikle tiktok platformunda’ki başarısı ile tanınan ve daha sonra sosyal medya fenomeni haline gelen Erdem’in takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Melih Erdem kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Erdem’in gönül kapıları Gaye Yılmaz ile mühürlendi . Uzun bir sevgililik dönemleri olan Erdem ve Yılmaz çifti takipçilerinden tam not aldı. Gerek uyumları gerekse sempatik halleri ile sosyal medya’nın en beğenilen çiftleri’nin başını çeken çift 2018 tarihin’de hayatlarını birleştirme kararı aldılar ve iki senelik mükemmel bir evliliği yürütmekteler.

Youtube kanalında geniş hayran kitlesine sahip olan Erdem takipçilerinin istekleri üzerine instagram hesabından soru cevap yapacağını açıklamıştı. Bizlerde sizler için bu soru cevapları yazımıza aktardık.

“Aklımdan ne geçti bilmiyorum. Evlilik programına katıldığım zamanda söyledim ilk görüşte aşka inanmam. Ama Gaye’yi iyi ki görmüşüm ve iyi ki tanımışım.”

“Var tabi ki. Ebru Gündeş- Sen Allahın Bir Lütfusun “

“Orada yaşananları merak ediyordum ondan gittim. Güzel bir platformdu.”

“Bir tanesi Beşiktaş’ta futbolcu olmaktı ama geçti o zaten. Bir diğeri benim için gerçek oldu. Sonuncusuna gelecek olursak annemin evlendiğimi görmesi.”

“O yazdı ilk önce ben iyi ki cevap vermişim iyi ki o yazmış.”

“Yalan,yalan,yalan sadece bunu affedemem.”

“Dün bunu Gaye ile yayında cevaplamıştık. Ricardo Quaresma”

“Dm’lerde artık sürekli ısrar ettikleri için açtım.”

“Hayır neden sorun olsun ‘ki Gaye geçmişi sorun edecek bir kız değil.”

“Gaye’nin en çok gece 12’ye kadar kapı önünde arkadaşları ile oturmasından kavga ediyoruz.”

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Selinay Yalçın hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Yiğit Aras Aksoy kimdir?

Tolgahan Yıldız kimdir?