Mert Alaş kimdir?

Mert Alaş nereli? Kaç yaşında?

Mert Alaş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Mert Alaş eski hali, fotoğrafları? Mert Alaş sevgilisi? Mert Alaş boy kilo yaş bilgileri. Mert Alaş kim, hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Mert Alaş hayatı ve biyografisi

Mert Alaş Türk fotoğraf sanatçısıdır. Ünlülerin fotoğrafçısı olarak bilinmektedir. Jennifer Lopez, Irina Shayk, Kate Moss, Miley Cyrus ve daha pek çok dünyaca ünlü modellerin fotoğraf sanatçısı olarak tanınmaktadır. 

Mert Alaş 1971 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Öğrenimine İstanbul’da başladı. Lise eğitiminin ardından üniversite yıllarında İngilizce dil öğrenmek için gittiği İngiltere’de Marcus Piggott ile beraber 1994 yıulında İngiltere’de moda fotoğrafçılığı yapmaya başladılar.

Mert Alaş ve Marcus Piggott profesyonel ilk fotoğraf çekimlerini Dazed&Confused‘a yaptı. Günümüzde Art Partner bünyesinde çalışan ikili Madonna, Lady Gaga, Kate Moss, Daria Werbowy, Jennifer Lopez, Irina Shayk, Miley Cyrus ve bir çok dünya dergisini  kapaklarını fotoğraf çekimleri ile süsülediler. Mert Alaş Vogue Türkiye dergisinin kapak çalışmaları için Gisele Bündchen ve Angelina Jolie’nin fotoğraf çekimlerini gerçekleştirdi. Versace sahibi Donatella Versace  Mert Alaş’ın yakın dostudur. Mert Alaş, günümüzde Vogue, Calvin Klein, Gucci, Interview, W gibi markaların çekimlerini yapmaya devam etmektedir.

Mert Alaş 2020 yılında Jennifer Lopez’in çıplak pozlarını çekmesi ile gündeme gelen isimler arasında yer almışıtır. Mert Alaş boyu, kilosu, burcu, sevgilisi yakında güncellenecektir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Masumlar Apartmanı Ege (Emir Özden) kimdir?

Fenomen ikizler Gülcan ve Sahinur kimdir?