Mert Kurdal kimdir?

Mert Kurdal kimdir?

Mert Kurdal nereli? Kaç yaşında?

Mert Kurdal kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Mert Kurdal oynadığı diziler? Mert Kurdal sevgilisi? Mert Kurdal evli mi? Mert Kurdal biyografi? Mert Kurdal instagram? Mert Kurdal Vatanım Sensin? Mert Kurdal Ramo? Mert Kurdal Bizim Evin Halleri? Hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Mert Kurdal hayatı ve biyografisi

Mert Kurdal Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Dizilerde ve sinema filmlerinde rol aldığı karakterlerle tanınmaya başladı.

Mert Kurdal 7 Temmuz 1984 yılında Ankara’da doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise hayatını tamamladıktan sonra Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunudur. Oyunculuk üzerinde eğitim alan Mert Kurdal, ilk kez 2000 yılında “Bizim Evin Halleri” dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkmıştır. “Vatanım Sensin, Kasaba” gibi projelerinde yer almıştır. Başrollerin de Uğur Yücel ve Binnur Kaya’nın olduğu “Aramıza Kalsın” “Ali” karakterine hayat vermiştir. İzleyici bu dizi ile Mert Kursal’ı daha çok tanımıştır ve sevmiştir.

Mert Kurdal boyu 1.88 cm kilosu 78 kg burcu Yengeç. Şuan ki sevilisi bilinmiyor.

Mert Kurdal diziler ve filmleri

Mert Kurdal oynadığı dizler? Mert Kurdal hangi dizlerde oynadı? Aşağıda listelenmektedir.

  • 2017 – Vatanım Sensin
  • 2013 – Aramızda Kalsın
  • 2013 – Çanakkale Yolun Sonu
  • 2011 – Yeniden Başla
  • 2011 – Dedektif Memoli
  • 2009 – Kasaba

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Sinem Ergin kimdir?

Sinem Ergin kimdir?

Gülenay Çoruh kimdir?

Gülenay Çoruh kimdir?