Merve Toy kimdir?

Spor yazarı ve sunucusu olan Merve Toy dobra tavırları ve sunuculuğuyla göz doldurdu. Sosyal medya’nın gözde isimlerinden biri haline gelen güzel sunucu spor dünyası sonrası sosyal medyanın’da kraliçesi haline geldi. Kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan güzel sunucu’nun takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Merve Toy kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Güzel sunucu bir dönem ünlü aşçı Arda Türkmen ile sevgili haberleri ile gündeme gelmişti. Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Güzelliği ile baş döndüren başarılı sunucu’nun şuan gönül kapıları kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Sosyal medya fenomeni haline gelen Toy Life Plus TV ile Spor + programında Serdar Ali Çelikler ile birlikte günün gelişen spor haberlerini yorumlamakta olan güzel sunucu Toy youtube ve diğer sosyal medya platformlarında’da oldukça ilgi gören isimlerden biri haline geldi. Ayrıca Milliyet ve Gazetevatan’da yazılar yazmaktaolan başarılı sunucu Toy Daha önce Lig TV’de haberler sunmuş ve Futbol ve basketbol üzerine programlar yapmıştır. Maraton, TRT Spor ekranlarında ise Sporsel gibi programlarda yer almıştır. Bu zamana kadar en çok takip ettiği branşın basketbol olduğunu dile getiren sunucu için hemen ardından futbol gelsede basketbola ayrı bir düşkünlüğü olduğu biliniyor. Spor’a dair her şeyi takip etmekte ve spor hayatının vazgeçilmezi arasında yer almaktadır.

Sosyal medya platformlarında gündem olan paylaşımlar yapan Toy güzelliği ve sempatik tavırları ile de dikkatleri üzerine çekmişti. An itibariyle İnstagram hesabında 128B takipçiye sahip olan başarılı sunucu’nun Twitter hesabında ise 61.2B takipçisi bulunmakta.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Bartu Dev hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Berat Efe Parlar

Sibel Günsür