Merve Yalçın Kimdir?

Merve Yalçın, Youtube ve Tiktok videoları çeken sosyal medya fenomenidir. 168 boyunda ve 21 yaşındadır. Czn Burak’ın eski sevgilisi aynı zamanda Cemre Solmaz‘ın yakın arkadaşı ve sosyal medya fenomeni olan Merve Yalçın kimdir? Merve Yalçın kaç yaşında?

Tiktok programında paylaştığı videolar ile tanınmıştır. Üniversite hayatına devam etmektedir. Tiktok programındaki videoları ile çok uzun zaman geçmeden büyük bir hayran kitlesine ulaşmış ve tanınmıştır.

Vidoları genelde eğlencelidir. Bir dönem Czn Burak ile aşk yaşamış bununla da gündeme gelmiştir. Şimdilerde ilişkisinin devam edip etmediği bilinmemektedir.

Sosyal medya fenomeni olmasının yanında bir sinema filmi ile oyunculuğa da adım atmıştır. 2018’de Uçurum isimli filmde rol almıştır.

Merve Yalçın, ünlü sosyal medya fenomeni ve kebapçısı CZN Burak ile ilişki yaşadı. Kısa bir zaman sonra sebebi belli olmadan ayrıldılar. CZN Burak, bu ayrılığın ardından Merve Yalçın’ın yakın arkadaşı Aslı Güler ile birliktelik yaşamaya başladı. Bu durum Merve Yalçın takipçileri arasında büyük bir tepkiye neden oldu. Merve Yalçın takipçileri kızgınlıklarını hakarete varan yorumlarla Aslı Güler’in paylaşımlarını doldurdular. Yakın arkadaşına karşı yaptığı bu durum kabul görmedi. Gelen tepkiler üzerine Aslı Güler canlı yayın açarak Merve Yalçın’a yanlış yaptığını kabul etmek zorunda kaldı.

Merve Yalçın’ın oynadığı dizi ve sinema filmleri aşağıda yer alıyor;

Merve Yalçın Instagram hesabında Mayıs 2021 itibari ile 1 milyon 100 bin takipçisi vardır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Mika Can Raun

Buğrahan Tuncer