MIRADA EXCLUSIVE BODRUM 15 MAYIS’TA SEZONA ‘MERHABA’ DİYECEK

MIRADA EXCLUSIVE BODRUM 15 MAYIS'TA SEZONA 'MERHABA' DİYECEK

Mirada Exclusive Bodrum sezona startını veriliyor. 15 Mayıs itibarıyla misafirlerini ağırlamaya başlayacak olan otel, Bodrum’un en güzel koylarından Asarlık Koyu’nda konumlanıyor ve Karaada manzarası ile dikkat çekiyor. 

Mirada Exclusive Bodrum, gastronomi, wellbeing gibi alanları kapsayarak kişisel keşiflere olanak sağlayan ve bireysel gelişime adanmış bir temayı sürdüren anlayışının yanı sıra Ultra Her Şey Dahil konsepti ile hizmet veriyor. Bodrum’un en uzun mavi bayraklı plajlarından birine sahip olan Mirada Exclusive Bodrum, üç farklı alanıyla misafirlerinin deniz keyfine alternatifler sunuyor. Bir iskelesi 3 bin metrekarelik geniş bir alanda hizmet verirken diğeri ise kompakt ve konforu bir arada barındırıyor. Mirada Exclusive Bodrum’un iki iskelesine eşlik eden geniş kum plajı da misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. 

38.000 metrekarelik alanda hizmet veren Mirada Exclusive Bodrum, deniz ve kara manzaralı standart, superior, granddeluxe, executive ve süit tipleriyle farklı ihtiyaçlara göre düzenlenmiş 202 odaya sahip. Denizin yanı sıra havuzu tercih edenler için de biri kapalı alanda diğeri ise açık alan yerde alan iki yetişkin bir de çocuk havuzuyla hizmet veriyor. 

Mirada Exclusive Bodrum, Kemer’de Mirada Del Mar ve Erciyes’te Mirada Del Lago ve Mirada Del Monte ile uzun süredir misafirlerine hizmet veren Kazancı Holding çatısı altındaki Aksa Turizm Grup’a ait Mirada Hotels& Resorts markası ile hizmet veriyor. 2022 sezonu ile zincire eklenen Mirada Exclusive Bodrum, 15 Mayıs itibarıyla misafirlerini bekliyor. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
HOLIDAYCHECK MİSAFİRLERİNDEN TAM NOT ALDI!

HOLIDAYCHECK MİSAFİRLERİNDEN TAM NOT ALDI!

Gazipaşa'da zincirleme kaza: 1 yaralı

Gazipaşa’da zincirleme kaza: 1 yaralı