Miray Daner kimdir?

Miray Daner kimdir?

Miray Daner nereli? Kaç yaşında?

Miray Daner kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu burcu? Miray Daner oynadığı diziler? Miray Daner sevgilisi? Miray Daner biyografi? Miray Daner instagram? Miray Daner Kubilay Aka? Miray Daner Boran Kuzum?  Miray Daner Aras Bulut İynemli? Hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Miray Daner hayatı ve biyografisi

Miray Daner Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Dizilerde ve sinema filmlerinde rol aldığı karakterlerle tanınmaya başladı.

Miray Daner 15 Ocak 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlkokul ve orta öğretimini tamamladıktan sonra Güzel Sanatlar Lisesinde müzik eğitimi görmüştür. Çocukluk yıllarından beri oyunculukla uğraşan güzel oyuncu birçok önemli projede yer almıştır. İlk olarak kamera karşısına  2008 yılında o dönem çocuklar tarafından çok izlenen ve sevilen “Bez Bebek” dizisinde oynamıştır. “Papatyam, Medcezir” gibi projelerin içerisinde yer almıştır.

2016 yılında yayınlanan başrollerinde Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in yer aldığı “Vatanım Sensin” dizisi ile çok sevilen ve başarılı performansı sayesinde göz dolduran güzel oyuncu kariyerine hızlıca ilerlemektedir.

Miray Daner boyu 1.64 cm kilosu 55 kg burcu Oğlak. Kendisi gibi oyuncu Kubilay Aka ile uzun zamandır birlikte olan oyuncu ayrılma kararının ardından tekrar barışmışlardır. Yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli’nin kuzenidir.

Miray Daner diziler ve filmleri                

Miray Daner oynadığı dizler? Miray Daner hangi dizlerde oynadı? Aşağıda listelenmektedir.

2020 – Saygı

2019 – Hakan Muhafız

2018 – Bir Litre Gözyaşı

2017 – Göklerdeki Kahraman

2016 – Vatanım Sensin

2013 – Medcezir

2012 – Zil Çalınca

2012 – Arkadaşım Max

2010 – 1 Kadın 1 Erkek

2010 – Dersimiz Atatürk

2009 – Papatya

2008 – Bez Bebek

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ece Çeşmioğlu kimdir?

Ece Çeşmioğlu kimdir?

Selde can kaybı 59’a yükseldi