MÖVENPİCK LİVİNG ISTANBUL SAKLIVADİ ‘MEHABA’ DEDİ

MÖVENPİCK LİVİNG ISTANBUL SAKLIVADİ 'MEHABA' DEDİ

Dünyanın önde gelen artırılmış otelcilik grubu Accor bünyesinde yer alan Mövenpick, İstanbul’un kalbinde ve ormanın yanıbaşında bulunan Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi’nin açılışını heyecanla duyuruyor. Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi, İstanbul’un merkezindeki konumu ve sunduğu seçkin ayrıcalıklarıyla Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi, 4 Nisan 2024 tarihinde kapılarını açtı. 

Belgrad Ormanı’nın muhteşem manzarasına sahip olan otel, misafirlerin tüm konforu düşünülerek tasarlanmış, şık ve zevkli bir estetiğe sahip, son teknolojiyle donatılmış 164 adet dairesiyle hizmet veriyor. İdeal bir lokasyonda bulunan Mövenpick İstanbul Saklıvadi, hem havaalanına hem de şehrin önemli noktalarına hızlı ve kolay ulaşım imkanı sunuyor.

Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi, İstanbul’un yeni yaşam merkezi Vadistanbul’daki konumuyla öne çıkıyor. Bu yaşam merkezi, Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Vadistanbul AVM’yi, konser ve etkinlik alanlarını, estetik merkezlerini ve hastaneleri, gastronomi alanında benzersiz deneyimleri misafirlerine sunuyor. Vadistanbul’a yürüme mesafesinde bulunan otel, Taksim Meydanı’na ve Tarihi Yarımada’ya kısa sürede ulaşım sağlarken, iki kıtayı birbirine bağlayan köprülere yakınlığı sayesinde Anadolu Yakası’na hızlı geçiş imkanı sağlıyor.

Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi Genel Müdürü Özgür Doğan, açılışla ilgili heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “Misafirlerimize iş ve tatil amaçlı konaklama deneyimini mükemmel bir dengeyle sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Otelimizin konforlu ve geniş daireleri, spa merkezimizin kalitesi ve ideal konumumuzla öne çıkarken, misafirlerimizi Türk misafirperverliğini yansıtarak, evlerinde hissettirecek olmak bizi fazlası ile heyecanlandırıyor. Misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatmak için sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Accor Premium, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO’su Paul Stevens, Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi’nin açılışıyla ilgili; “Markamızın ruhu, Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi’nin eşsiz servis anlayışı, sunduğu samimi anlar ve sürdürülebilirlik bilinci sayesinde tam anlamıyla ortaya çıkıyor. İstanbul’un merkezindeki konumu ve Vadistanbul gibi şehrin yeni eğlence ve etkinlik alanına olan yakınlığında, sunduğu gastronomik seçenekleri, Mövenpick felsefesiyle gerçek anlamda örtüşüyor. Çikolata saati, Mövenpick dondurması ve muhteşem kahve harmanları ile tüm misafirlerin seyahat deneyimi eşsiz bir hal alacak” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ruhsattaki plakaya bakınca kâbusu yaşadı… Tek harf 1,5 yıllık birikiminden etti! “Hayali bir aracı satın almışım”

İLK YURT DIŞI OTELİNİ FİLDİŞİ SAHİLİ’NDE AÇIYOR

İLK YURT DIŞI OTELİNİ FİLDİŞİ SAHİLİ’NDE AÇIYOR