Muratbigf kimdir? Murat Engin Ekin kimdir?

Muratbigf kimdir? Murat Engin Ekin kimdir? Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri arasında yerini alan başarılı fenomen Muratbigf kullanıcı isimi ile paylaşımlar yapan Murat Engin Ekin, paylaşımları ile trend listelerinde gezinmeyi başarıyor. Paylaşımında bulunduğu her içerik ile birlikte hem Youtube platformunda hem de diğer sosyal medya platformlarında ün kazanmaya başlayan Muratbigf adına bir çok fan sayfası açılmış durumda. Türkiye’nin en çok abonesi bulunan ünlülerinden birisi olan Murat Engin Ekin, geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

 Youtube platformunun başarılı isimi Murat Engin Ekin kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri arasında yer edinmeyi başaran Murat Engin Ekin bir güzele gönlünü kaptırdı. Özel hayatını sır gibi saklayan başarılı sosyal medya fenomeni isim, geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile aşk pozunu İnstagram platformunda paylaştı. Takipçileri ise bu durumdan oldukça memnun. Şimdiden sosyal medya dünyasının en yakışan çiftleri arasında yerlerini aldılar.

Başarısı ile merak uyandıran fenomen ismin takipçilerinin bir diğer merak ettiği konu ise fenomen ismin ne kadar kazandığı oldu? Net bir bilgi olmamak ile birlikte Youtube reklamları dahilinde yıllık gelirinin 250 bin Tl’ye yakın olduğu biliniyor.

7 Mayıs 2013 tarihinde açtığı Youtube kanalı ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan Murat Engin Ekin’in şuan bu platformda 2.38M abonesi oldu bile. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken sosyal medya fenomeni instagram platformunda ise 500B takipçisi mevcut.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Gamze Karta hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Youtuber Baturay Anar kimdir?

Youtuber Yavuz Selim kimdir?