Muratcan Savcı kimdir? Eşsiz bir röportajın tüm detayları!

Muratcan Savcı, İnstagram platformunda ürettiği içerikler ile kısa zaman içerisinde yükselişe geçen fenomen isim hakkında tüm detaylar! Paylaşımları ile kısa süre içerisinde hızla yükselen ve geniş hayran kitlelerine ulaşan sosyal medya dünyasının trend isimlerinden birisi olan Muratcan Savcı, İnstagram platformunda geniş hayran kitlelerine ulaşmaya devam ediyor. Ürettiği içerikler sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça sevilen isimler arasında hızla yükselen ve başa gelen Muratcan Savcı takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında arama motorlarında merak ettikleri detayları aramaya başladılar.

Muratcan Savcı kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? gibi merak edilen bütün soruların cevaplarını siz değerli okuyucularımız için kendisiyle yaptığımız keyifli röportajımız sayesinde yazımızda derledik.

Şuan için hayatımda kimse yok ama. Gayet açık yaşayan bir LGBT bireyiyim 🙂 

Bankacılık sigortacılık mezunuyum uzun süre kendi işimi icra ettim ancak spiritüel alanda hizmet vermek insanlara daha faydalı ve bende çok seviyorum bu yüzden. Bu dala yöneldim şuan aldığım derin bir astroloji eğitimim var 

İnstagramdan aslında uzun zamandır İçerik üretiyorum ama. Sanırım kırılma noktam soramazsın adlı bir YouTube kanalına konuk olmam ile oldu ve bende devamını getirdim. Beni bu yolda da manevi ablam Seda Tripkolic çok destekledi.

İlk soramazsın ile ismim duyuldu devamında Tiktok içeriklerim ile dikkat çektim.

Fal bakmaya bir ev arkadaşıma sohbet amaçlı bakarak başladım. Sonra kulaktan kulağa yayıldım ama ben küçükken annemde fal bakardı 🙂 Net olarak bu bir kehanet yeteneği.

Sosyal medyada. Havvas ismi ilgilenen hoca vs. İnsanların. Büyük kısmı. Farklı niyetlerde olduğu için. Açıkçası tasvip etmiyorum 

Takipçilerimi çok seviyorum her biriyle tek tek konuşmaya görüşmeye çalışıyorum. Hepsi iyi ki varlar onlar benim ailem 🙂 

Hayatımda ki dönüm noktam sigortacılığı bırakmak oldu.  

Gelecek hedeflerim arasında astroloji ve parapsikoloji Okulu kurmak var 

Kitap değil de Ata Nirun ve Erhan Altunay Meltem Güner çok severim Ama Meltem Güner sırlar bohçası kitabı hayatıma çok şey kattı.

Sosyal medya üzerinden kimse ile tartışmaya girmedim. Benimle girmeye çalışanlar oldu ancak hepsine ulaşıp. Bir şekilde dostane bir bağ kurmayı başardım.

Takım tutmuyorum 

Tek çocuğuyum 

Hobilerim arasından en sevdiğim şey. Parapsikoloji okumak ve araştırmak. Fobilerim de ise sanırım yalnızlık korkum var.

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri denildiği zaman akla gelen ilk isim olan Muratcan Savcı’nın enlerinden bahsettik.

En sevdiğim renk siyah.

En sevdiğim yemek nohutlu pilav 

En sevdiğim film Avalonun Sisleri 

En sevdiğim kitap Şu hortumlu dünyada fil bile yalnız bir hayvandır. 

En sevdiğim ünlü net Rihanna.

Tiktok hesabında ise 1.4M beğeniye ve 89B takipçiye sahip. İnstagram hesabında muratcansavcı hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Muratcan Savcı instagram da ise 54B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Onur Topuzlar kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Bu okul eğitime başlayacak

Kurnaz’dan ahde vefa