Mustafa Geyikçi, projelerini anlattı

Mustafa Geyikçi, projelerini anlattı

FİNİKE, (DHA) – FİNİKE Belediye Başkanı ve CHP’nin yeniden aday gösterdiği Mustafa Geyikçi, projelerini anlattı.

CHP’nin Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi’nin, projelerini tanıtttığı toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya Antalya Milletvekili Cavit Arı, İl Başkanı Nail Kamacı, İlçe Başkanı Uygar Carban, önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, geçmiş dönem milletvekili Feridun Baloğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile muhtarlar da yer aldı. Toplantıya yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Geçen 5 yılda Finike için çok çalıştıklarını dile getiren Başkan Geyikçi, “Geçen seçimlerden önce de bu kürsüden sizlere projelerimizi ve hayallerimizi aktarmıştık. O günden bu zamana 5 yıl boyunca sizlerin güvenini boşa çıkarmadan hayallerimizi gerçekleştirmenin, verdiğimiz sözleri tutmayın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Finike’de 26 mahalleyi ayırt etmeden hizmet ettik” dedi.

FİNİKE’NİN MUHAFIZLIĞINI YAPIYORUZ

Geçen 5 yıllık dönemde Finike’nin muhafızlığını yaptıklarını dile getiren Başkan Geyikçi, şöyle konuştu:

“Muhafızlık yapmamızın sebebi ilçemize rant olarak göz dikildi. Eğer frene basmasaydık şu anda buralar ranta teslim olacaktı. Biz ranta teslim etmeden Finikemizin milliyetçiliğini yaptık. Bu vatanın havasını suyunu toprağını koruduk. Bir karış toprağını bile peşkeş çekmedik. Biz dimdik eğilmeden bükülmeden Finike’nin hakkı için durduk.”

PROJELERİNİ ANLATTI

Projelerinden bahseden Geyikçi, şunları söyledi:

“Her vatandaşımıza dokunacak projelerimizle Finikemizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz. Vizyon projeler ürettik. Kültür merkezi, 6 yeni kreş, yaşlı bakım evi, kadın dayanışma evi gibi sosyal projelerimizin yanında alternatif turizmi geliştirecek ilçemizin turizmden aldığı payı büyütecek çalışmalarımız da var. Tarımı, ticareti, kentleşmeyi geliştirecek projelerimizin yanında bilim sanat merkezi, gençlik meclisi gibi ilçemizin geleceğini şekillendirecek insanlarımızın gelişimini sağlayacak çalışmalarımız var. Biz Finike’de yaşayan 50 bin vatandaşımızın her biri için bu projeleri ürettik. “

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile uyumlu çalışma yaptıklarını dile getiren Başkan Geyikçi, “Bu dönemde yine Muhittin başkanımızın da Finike için özel projeleri var. Kendisi her zaman olduğu gibi bu dönemde de Finikemizi ayrı bir yere koydu. İsteklerimizi ve taleplerimizi kırmadı” diye konuştu. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kırcami mücadelesi sürecek

Kırcami mücadelesi sürecek

Karlı dağ manzarasında denize girdiler

Karlı dağ manzarasında denize girdiler