MUSTAFA YILDIRIM, DEDEMAN KEMER RESORT’TA

MUSTAFA YILDIRIM, DEDEMAN KEMER RESORT'TA

2001 yılından itibaren stajları ile birlikte çeşitli otellerde farklı departmanlarda çalıştı. Ön büro, rezervasyon, satış departmanı derken her otelin tüm deparmanlarında görev almış olup; önbüro müdürlüğü, grup satış müdürlüğü, online satış müdürlüğü, operasyon müdürlüğü, revenue manager ve E-Ticaret müdürlüğü yaptı.Deneyimli turizmci 2005 yılında Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Konaklama İşletmeciliğinden mezun oldu.

Sheraton Hotels, Divan Grubu, Kempinski Hotels, Liberty Hotels, Sunis Hotels, Spice Hotel & Spa gibi otel ve gruplarda çeşitli görevlerde bulundu. Google Ads, sosyal medya ve dijital pazarlama alanlarında uzmanlığı vardır.

En son World of Sunrise’ da E-Ticaret Müdürü olarak çalışan Yıldırım, Dedeman Hotels and Resorts grubu Dedeman Kemer Resort’ da E-Ticaret operasyonlarından sorumlu olarak çalışma hayatına devam ediyor. Mustafa Yıldırım AdviceAl Akademinin ilk mezunlarından.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
2024’TE SEYAHAT GELİRİ

2024’TE SEYAHAT GELİRİ

ÇAMYUVA ARITMA TESİSİ HAYATA GEÇTİ!

ÇAMYUVA ARITMA TESİSİ HAYATA GEÇTİ!