Nadir Salifov kimdir?

Nadir Salifov kimdir?

Gerçek adı: Nadir Salifov
Doğum tarihi: 1972
Doğum yeri: Azerbaycan
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Bilinmiyor
İlişkisi: Bilinmiyor
Meslek:  Bilinmiyor
İnstagram hesabı için tıklayın

Nadir Salifov nereli? Kaç yaşında öldürüldü?

Azeri suç örgütü lideri Nadir Salifov Antalya’da yakın koruması tarafından öldürüldü? Nadir Salifov kimdir? Nadir Salifov kimdir, nereli, kaç yaşında öldürüldü? Nadir Salifov ne iş yapar? Nadir Salifov hakkında merak edilen detaylar hayatı ve biyografisi haberimizde.

Nadir Salifov hayatı ve biyografisi

Nadir Salifov Azeri asıllı Lotu Guli suç örgütü mafyasının lideridir. Bağımsız Devletler Topluluğu meyve ve sebze ithalat pazarı denetimcisi ünlü mafya elebaşı olarak tanınmaktadır. Nadir Salifov 1972 yılında Azerbayca’da doğdu. Ardından Gürcüstan’da yaşamaya başladı. Çalkantılı hayatı onu kısa süre içinde suç işlemeye hazır hale getirdi. Küçük ölçekli suç topluluklarına karıştıktan sonra ‘Lotu Guli’ mafyasının lider koltuğuna kadar yükseldi. Rusya sebze ve meyve pazarını kontrolü altına alan Nadir Salifov gasp, haraç alma, dam öldürme ve tehdit suçlarından Azerbaycan’da hapis yattı.2018 yılında Türkiye’ye geldi ancak sınır dışı edildiği halde illegal yollarla yeniden Türkiye’ye gelmeyi başardı. Azerbaycanlı mafya lideri Nadir Salifov, Rusya Soruşturma Komitesi tarafından aranan sisimler arasındaydı.

Azeri suç örgütü lideri Nadir Salifov 20 Ağustos 2020 tarihinde Antalya’da koruması tarafından öldürüldü.Nadir Salifov Rövşan Caniyev’in kontrolündeki bölgeleri ele geçirmesi ile gündeme gelmişti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

CHP’li başkanlar THK’ya resmen başvurdu

Berk İskar kimdir?

Berk İskar kimdir?