Nez Demir kimdir?

İnstagram platformunda yaptığı paylaşımlar ile çok konuşulan sosyal medya fenomeni Nez Demir güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Geniş bir hayran kitlesi olan Demir’in takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Nez Demir kimdir?  Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gönül kapılarının kapılarını adeta sır gibi saklayan başarılı sosyal medyada’da fenomen olan oyuncu’nun takipçileri merakta. Demir’in hayranları hayatında biri olup olmadığı konusunda ikiye bölündü bile. Sizler için bu konuyu detaylıca araştırdık ne yazık’ki bu konu hakkında kayda değer bilgiler bulamadık. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalın.

Youtube kanalında geniş hayran kitlesine sahip olan Demir takipçilerinin istekleri üzerine instagram hesabından soru cevap yapacağını açıklamıştı. Bizlerde sizler için bu soru cevapları yazımıza aktardık.

“3 senedir arkadaşız her şeyimizi birbirimizle paylaşırız.”

“Çok ciddi kavga ettiğim çok fazla aramızın bozuk olduğu bir fenomen yok ancak Atakan ile konuşmam.”

“Hayır kapatmam çünkü bu zamana kadar kendime yakışmayan hiç bir şey yapmadım bu zihniyetteki biriyle de birlikte olmam.”

“Sosyal medya aslında hiçbir şey kazandırmıyor. Binlerce takipçisi olan her fenomen para kazanıyor denemez. Sadece reklam yaparsanız marka ile yaptığını anlaşmadan para kazanıyorsunuz.”

“Eskiden fenomen olmak çok kolaydı az kişiydi çünkü ama şuan için aynı şeyleri söyleyemem ancak Tiktok platformunda daha kolay çıkış sağlayabilirsiniz.”

“Ayrı evde oturmamı gerektirecek bir durum yok çünkü ben özgür bir kadınım. Ayrıca kendime ait özel alanlarım var zaten. Her şey’den öte ailemle vakit geçirmeyi seviyorum.”

” Kepçe kulak ameliyatı oldum onun dışında botoks ve dolgum yok sadece burnumu yaptırdım. Gelecek günlerde göz kapağı eklerimi aldırmayı düşünüyorum. Çok abartmamak kaydıyla estetiğe karşı bir insan değilim.”

“Ben pazarlama mezunuyum daha sonrasında işletmeye tamamladım ve bankada çalıştım. Orada çalışırken fenomen oldum ve bir kaç sorun olunca işten ayrıldım şuan kendi reklam ajansımı kurdum. Fenomenleri bir araya getiriyoruz.”

“Tabi’ki de kıskanmıyorum tek çiçekle yaz gelmez Dilan’ın arkadaşları olduğu gibi de benim de var sadece arkadaş seçiminde birbimize yaramayacak veya zarar göreceğimiz insanlar varsa uyarıyoruz birbirimiz.”

İlk olarak İnstagram üzerinden videolar çekerek paylaşımlar yapmaya başlamıştır. Zaman içerisinde takipçilerin birbirini etiketlemeleri sonucunda sayfası büyümüştür. Daha sonra vine videoları çekmiş kısa sürede ciddi takipçi sayısına ulaşmayı başarmıştır. Vine ile 2013 yılında tanıştı. Böylece Türkiye’de ilk Vine kullanan isimler arasında yer aldı.

Oyunculuğa 2018’de Facia Üçlü adlı filmde başlayan sosyal medya fenomeni güzel 2019’da vizyona giren O İş Bende ve Malazgirt 1071 filmlerinde de yer aldı.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Ayda Kutay hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Müge Boz

Azra’dan 3 gündür haber alınamıyor