Nilay Deniz kimdir?

Nilay Deniz kimdir?

Gerçek adı: Nilay Deniz
Doğum tarihi:  3 Mayıs 1993
Doğum yeri: Aydın
Boyu: 1.71 cm
Kilo:  53 kg
Burcu: Boğa
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli (Erçin Karabulut ile)
Meslek: Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Nilay Deniz nereli? Kaç yaşında?

Nilay Deniz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Nilay Deniz sevgilisi? Nilay Deniz evli mi, kiminle evlendi, eşi kim, çocuğu var mı? Nilay Deniz oynadığı diziler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Nilay Deniz hayatı ve biyografisi

Nilay Deniz Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur. 2010 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde en büyük çıkışını 2013 yılında Güneşi Beklerken dizisinde yaptı ve tanınmaya başladı.

Asıl ve tam adı Kıymet Nilay Deniz 3 Mayıs 1993 tarihinde Aydın’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına memleketi Aydın’da başladı. Tiyatro kökenli bir ailede büyüdü. Babası tiyatro oyuncusudur. Okul hayatını Tiyatro oyunculuğuna tercih eden güzel oyuncu çeşitli tiyatrolarda rol almadan önce ciddi bir eğitim sürecinden geçti.

Tiyatro ile iç içe büyüyen Nilay Deniz’in medya ve dizi oyunculuğu kariyeri de 16 yaşında başladı. Henüz 16 yaşındayken düzenlenen amatör güzellik yarışmasında derece alamadı ama dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Böylece hayatı bir anda değişti. Nilay Deniz katıldığı güzellik yarışmasında yönetmen Serdar Akar tarafından fark edilince dizi oyunculuğuna adım atmış oldu. O dönemlerde oyuncu Zafer Algöz tarafından ”Cordelia” lakabını almıştır.

Nilay Deniz oyunculuk kariyerine 2010 yılında “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisi ile adım attı. En büyük çıkışını 2013 yapımı olan “Güneşi Beklerken” dizisinde “Begüm” rolü ile yaptı. Henüz beyazperde de sinema filmi bulunmayan Nilay Deniz bir çok romantik ve aşk dizilerinde rol alan oyuncu oldu. 2019 yılında “Kalk Gidelim” dizisinde “Nehir” rolüne hayat veren Nilay Deniz 2020 yılında yeni dizisi “Çatı Katı Aşk” dizisinde “Yasemin Çetin” karakterine hayat veren isim oldu.

Nilay Deniz kiminle evlendi diye merak edenler için Görüntü yönetmeni Erçin Karabulut ile 2017 Eylül ayında evlendi. Genç yetenek Nilay Deniz, 2015 yılında 42. Pantene Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından “Parlayan Yıldızlar” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Nilay Deniz burnu estetik mi? Makyajsız hali nasıl? Nilay Deniz makyajlı ve makyajsız halleri ile oldukça doğal bir görünüme sahip olan oyuncular arasında yer almaktadır. Burun estetiği konusunda da değişim yaşamadığı için ameliyat olduğu yönünde net bir bilgi bulunmamaktadır.

Nilay Deniz dizileri ve filmleri

Nilay Deniz oynadığı diziler, yeni dizisi, hangi filmlerde rol aldı? Aşağıda güncel olarak listelenmektedir.

  • 2020 Çatı Katı Aşk ( Yasemin Çetin) TV Dizisi
  • 2019 Kalk Gidelim (Nehir) TV Dizisi
  • 2017 Ateş Böceği (Aslı) TV Dizisi
  • 2017 Dayan Yüreğim (Seray) TV Dizisi
  • 2015 Aşk Yeniden (Selin) TV Dizisi
  • 2014 Ah Neriman (Zeynep) TV Dizisi
  • 2013 Güneşi Beklerken (Begüm) TV Dizisi
  • 2013 20 Dakika TV Dizisi
  • 2011 Mor Menekşeler (Cevriye) TV Dizisi
  • 2011 Hayata Beş Kala TV Dizisi
  • 2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi TV Dizisi

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ferhat Alper kimdir?

Ferhat Alper kimdir?

Serkan Çayoğlu kimdir?

Serkan Çayoğlu kimdir?