Nisanur Neşeli kimdir?

Nisanur Neşeli kimdir?

Nisanur Neşeli nereli? Kaç yaşında?

Nisanur Neşeli kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi, doğum günü? Nisanur Neşeli hakkında merak edilenler, kısaca hayatı, boy kilo ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Nisanur Neşeli hayatı ve biyografisi

Nisanur Neşeli Türk youtuber, sosyal medya fenomenidir. Paylaştığı videolarla kısa sürede tanınarak ciddi bir kitleye sahip oldu.

Nisanur Neşeli 22 Nisan 2005 yılında İstanbul’da iki çocuklu bir ailede dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan genç fenomenin kendisinden 8 yaş büyük ablası olan Nisanur Neşeli boyu 1.55 cm kilosy 42 kg ve burcu Boğa’dır. İlgi alanları arasına yüzme sporları, paten ve jimnastik yer almaktadır.

Nisanur Neşeli ilk kez katıldığı “Yetenek Sizsiniz” yarışma programı ile adını duyurdu. Bu çıkışının ardından birçok film yapım şirketinden oyunculuk teklifi aldı. Ancak eğitimi nedeni ile bu teklifleri kibarca geri çeviridi. Günümüzde kendi kanalında yaratıcı içerikler, sanat ve trend moda, oyun, eğlence tarzında vlogları ile ön plana çıkan Nisanur Neşeli gün içinde yaşadığı durumları eğlenceli ve akıcı bir dille instagram, youtube ve tik tok hesaplarında takipçileri ile paylaşmaktadır. Enleri arasında, şarkıcı Edis, Youtuber Orkun Işıtmak, yabancı şarkıcı Ariana Grande yer alırken en sevdiği marka Zara, en sevgiği renk kırmızı, Nisanur Neşeli aynı zamanda koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu belirtmiştir. Hedefleri arasında mesleki olarak spikerlik ve yönetmenlik yer alırken, aynı zamanda iyi bir youtuber olma isteği de bulunmaktadır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Volkan Demirok kimdir?

Volkan Demirok kimdir?

Volkan Uygun kimdir?

Volkan Uygun kimdir?