Norapella

Norapella

Norapella kimdir, kaç yaşında, nereli, gerçek adı, sevgilisi, kitap ve kitapları, Selena, oynadığı diziler, dans et benimle sözleri, insagram hesabı gibi bilgiler sorgular arasında yer aldı. Nora Tokhosepyan kim, Ermeni asıllı Türk genç oyuncu ve müzisyen hakkında merak edilen tüm bilgiler. 

Tam ve gerçek adı ile Nora Tokhosepyan 9 Nisan 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Ermeni kökenlidir. Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Aynı zamanda şarkıcı ve yazardır. Nora’nın Günlüğü: Bir Gün Yine Aşığım kitabının yazarıdır. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Nora Tokhosepyan liseyi tamamladıktan sonra üniversite hayatını İstanbul Kadir Has Üniversitesi Radyo, Sinema ve TV bölümünde sürdürdü.

Norapella yani Nora Tokhosepyan kariyerini Benimle Dans Eder misin? Yarışma programında birinci olması ile inşa etmeye başladı. Ünlü müzisyen Gökhan Türkmen’in Ayıp Ettin adlı video klibinde de rol aldı. 2019 yılında Nora’nın Günlüğü: Bir Gün Yine Aşığım kitabını kaleme aldı.

Norapella ilk ekran deneyimini 2009 yılında Açık Mutfak Natali rolü ile gerçekleştirdi. 2010 yılında Gönül Ferman Dinlemiyor filminde Suzy ve aynı yıl Düriyenin Güğümleri dizisinde Aşkım rolünü canlandırdı. 2011 yılında iki ayrı film projesinde rol alarak Üsküdar’a Giderken filminde Hülya ve Yıldız Masalı filminde Damla rolüne hayat verdi. 2019 yılında Cin-Si Bozuk filminde rol alan isim oldu.

İyi bir Satranç sanatçısı olan Norapella boyu 1.68 kilosu 54 kg ve burcu Koç. Tuttuğu takım ise Fenerbahçe’dir.

Norapella oynadığı diziler ve filmleri

  • 2019 Cin-Si Bozuk
  • 2011 Yıldız Masalı (Damla)
  • 2011 Üsküdar’a Giderken (Hülya)
  • 2010 Düriyenin Güğümleri (Aşkım)
  • 2010 Gönül Ferman Dinlemiyor (Suzy)
  • 2009 Açık Mutfak (Natalia)

Norapella kitap

  • 2019 Nora’nın Günlüğü: Bir Gün Yine Aşığım

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

RUSLARIN TÜRKİYE İLGİSİ ANKETE YANSIDI

TURİZMDE İSTİHDAM % 10 DARALDI