Nur Atan

Nur Atan

Nur Atan kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Nur Atan Kaan Demirağ neden boşandı? Nur Atan biyografisi eski eşi Kaan Demirağ’ın Aslışah Alkoçlar ile evlenmesi ile sık sorular arasında yer aldı.

Nur Atan 1 Ocak 1982 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Aslen göçmen olan Nur Atan Abhazya Abhaz gelenek ve göreneklerine göre büyüdü. Eğitim hayatına Ankara’da başladı. İlkokul eğitimine Yükseliş Kolejin’de başladı. Ardından babasının mesleği nedeniyle Arabistan’a taşındı. Eğitim hayatına Arabistan’da Cidde’de eğitimine devam etti. Cidde’de Amerikan okulunda eğitim gördükten sonra 1997 yılında Ankara’ya geri döndü. Liseyi Ankara Büyük Koleji’nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Bilkent Üniversitesi Mütercim ve Tercümanlık Bölümünde devam etti ve bu alandan mezun oldu.

Üniversiteyi tamamladıktan sonra 2007 yılında HD Holding Genel Kurul Başkanı Kaan Demirağ ile tanıştı ve 2008 yılında birliktelikleri başladı. 2009 yılında sevgilisi Kaan Demirağ tarafından çok konuşulan görkemli bir evlilik teklifi ile magazin dünyasında konuşulan isimler arasında yer aldı. Kaan Demirağ, 2009 yılında o dönem sevgilisi olan Nur Atan’a yaptığı görkemli evlilik teklifi ile gündeme geldi. Kaan Demirağ Binicilik Kulübü açılış töreninde sevgilisi Nur Atan’a yüzlerce kişinin gözleri önünde romantik bir evlilik teklifi yaptı. İşadamı Kaan Demirağ kiraladığı özel uçaktan paraşütle atlayarak evlilik teklifi yaptı. Bu evlilik teklifi aylarca konuşuldu.

Nur Atan 2010 yılında Kaan Demirağ ile nişanlandı. 2012 yılında Kaan Demirağ ile nikah masasına oturdu. Bu evlik kısa bir süre sonra sona erdi. Nur Atan eski eşi Kaan Demirağ bu evlilikten sonra ikinci kez Hülya Koçyiğit’in torunu, Gülşah Alkoçlar’ın kızı Aslışah Alkoçlar ile Şubat 2021 yılında nikah masasına oturdu ve evlendi.

Nur Atan boyu 1.70 cm kilosu 52 kg ve burcu Oğlak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kaan Demirağ

Kaan Demirağ

Kahraman Kıral

Kahraman Kıral