Nurcan Şencan Kimdir?

Biz onları aslında Aycan-Nurcan Şencan kardeşler olarak tanıdık. Bu Tarz Benim adıyla Tv 8’de yayınlanmaya başlayan moda programının ilk sezonunun şampiyonu Şencan kardeşler olmuştu. Onları tüm Türkiye bu sayede tanıdılar.

Nurcan Şencan kimdir? kaç yaşında? aslen nereli ? burcu ne? merak edilen bütün soruların detaylarını sizler için yazımızda derledik.

Lise eğitimini İsveç te tamamlayan ünlü fenomen üniversite eğitimi için Amerika ya gitti. Uzun bir süre Amerika da ikamet eden Şencan grafik üzerine eğitim alırken Kardeşi Aycan ise oyunculuk dalında eğitimini tamamlamış. İkizler Türkiye ye dönme kararı aldıktan sonra Bu Tarz Benim yarışmasına katıldılar. Sunuculuğunu Öykü Serter in yaptığı programda Nur Yerlitaş , İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez gibi ünlü jüri üyeleri vardı. 20 Aralık 2014 tarihinde yapılan final gecesinde Aycan-Nurcan Şencan kardeşler almıştı. İkizler 100 bin liralık büyük ödülün sahibi oldular.

Televizyonların başına kitlenmemize neden olan moda programı Bu Tarz Benimin şampiyonu Aycan-Nurcan ikizlerinin son halleri hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. Yarışmada kilolarıyla sık sık gündeme gelen Şencan verdiği kilolarla hayranlarına -bu sen misin? dedittirdi.

Günden güne değişen Nurcan Şencan yarışmada kullandığı koyu renk saçlarını sarıya boyatarak uzatmayı da tercih etti. Yüzündeki değişimlerle de adından bahsettiren güzelin çok sayıda estetik operasyon geçirdiği iddia edildi.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Selen Yakıcı hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Elif Ada Tatlı

Gülsim Ali İlhan