Oğuz Bay kimdir?

Tiktok platform’nun popüler içerik üreticilerinden olan Oğuz Bay kullanıcı isimli Oğuzcan Bayraktaroğlu diğer sosyal medya platformlarında’da hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan sosyal medya fenomen’nin takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Oğuz Bay kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Uzun zamandır sosyal medya’nın gözde çifti olan Oğuz Bay ve Duygu Aycan takipçilerinden tam not alan ve en çok yakışan çiftlerden biri oldular. Youtube kanalında Oğuz Bay hakkında’ki sorulara cevap veren Duygu Aycan’ın bu yanıtlarını sizler için yazımızda derledik.

“Oğuz her küstüğümüzde ya gelip camımı tıklatır yada kapıya gelip çok üşüdüm  konuşmamız lazım bak bekliyorum diyor. Ondan sonra kıyamıyorum ve yumuşuyorum hemen.”

“Kesinlikle ben daha kıskancım.”

“Çok devri hareketlerde bulunuyor oğuz ve kıskanç bir karaktere sahip. Ayrıca çok darlıyor onsuz dışarı çıkmamı istemiyor.”

“Her konuda beni mutlu edebildiği için Oğuz . Öncesinde ki aşk hayatımda çok mutlu olduğum söylenemez ama Oğuzda hiç üzülmedim beni hiç üzmedi.”

 Oğuz Uğur Bay  aynı zamanda İkizler adlı YouTube kanalı sahip. Youtube kanalında 1M aboneye ulaşan İkizler geçtiğimiz günlerde bu güzel haberi takipçileri ile paylaştılar. İnstagram Hesabında 400B takipçiye ulaşan Oğuz Bay aynı zamanda Tiktok platformunda 2.1M takipçiye ulaşmış durumdalar.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Duygu Aycan   hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Nalan Yavuz kimdir?

Funda Eryiğit kimdir?