Orhan Çayan kimdir?

Tiktok’ta beyazgölge kullanıcı adıyla fenomen olan Orhan Çayan geniş hayran kitlelerine ulaştı. Farkındalık yaratan içerikler üreten ünlü fenomen Çayan takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bir isim haline geldi. Bizler de takipçileri ve merak edenler için Orhan Çayan hakkındaki bilgileri derledik

Orhan Çayan kimdir? kaç yaşında? burcu ne? ne gibi merak edilen tüm soruların cevaplarını siz değerli okurlarımız için kaleme aldık.

Ünlü fenomenin gönül kapıları şuan kapalı hayatında birisi olmadığını söyleyen Çayan şuan bir ilişkisi olmadığını ancak doğru insanla karşılaşırsa bir ilişki yaşayabileceğini dile getirdi.

Sosyal medyada en büyük çıkışını Tiktok ta bir karton toplayıcısının hayatını ele alan video ile gerçekleştiren ünlü fenomen bu videosu ile 38M izlenme yakaladı. Başarısını ve buralara kadar gelişini duygusal ve farkındalık içeren videolar yayınlaması sayesinde olduğunu dile getiren Çayan 2019 yılında Tiktok tan “En hızlı içerik üreticisi” ve “En sevilen kategorik içerik üreticisi”, “Pozitif enerji” olmak üzere 3 ayrı dalda ödül alan fenomen ayrıca Tiktok Türkiye de en fazla takipçiye sahip olan 4.kişi.

Sosyal medya da beyazgölge kullanıcı adıyla Tiktok ta 3.1M takipçiye ulaşan fenomen aynı zaman da instagram hesabında da 120B takipçiye sahip. 20 Mart 2019 tarihin de youtube kanalı açan Çayan yaptığı paylaşımlar ile 32.8B aboneye sahip oldu. Bu başarısını hayallerinin peşinde koşmasına ve özgün içerikler paylaşmasına bağlayan Çayan takipçilerine yeni projlerinin olduğunu da söyledi.

Sosyal medya platformlarında hatırı sayılır bir takipçi sayısına ulaşana Çayana albüm, single yada film dizi projelerinde yer almak isteyip istemediği soruldu. Daha önce oyunculuk yapmamış ve şarkı çıkarmamış olan fenomen takipçilerine bu konuda sürprizi ‘nin olabileceğini söyledi.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz  Reyhan Taghan  hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Efe Tunçer

Anıl Tetik