Özkan Sagın kimdir?

Sosyal medyada fırtınalar estiren, dur durak bilmeden yükselmeye devam eden Özkan Sagın ile karşınızdayız. Sosyal medya fenomenliğinden oyunculuğa ve şarkıcılığa yükselen fenomen isim güzel sesi ile dinleyenleri adeta büyüledi. Sosyal medya platformlarında özgün içerikleri ve espirili kişiliği ile tanınan Sagın yakışıklılığı ile de bir çok kişi’nin gönlünde taht kurdu.

Özkan Sagın kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Sosyal medya fenomenlerinin ve usta oyuncuların bir araya geldiği ve yapımcılığını Netflix’in üstlendiği Kolej Rüyası adlı dizi çok yakında Netflix’te  sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Birçok insanın tiktok, youtube, instagram ve facebook gibi mecralardan takip ettiği ünlüleri bir araya toplayan dizi Kolej Rüyası şimdiden bir çok kişi’nin ilgisini çekmiş durumda.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Sizler ile paylaştığımız youtube kanalında yaptığı soru-cevap etkinliğinden sevgilisi olduğunu dile getiren Sağın’ın sosyal medya hesaplarına sizler için göz attık ne yazık’ki kayda değer bilgiler bulamadık. Sosyal medya fenomeni sevgilisini sır gibi saklıyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizler ile paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Youtube kanalında geniş hayran kitlesine sahip olan Sagın takipçilerinin istekleri üzerine instagram hesabından soru cevap yapacağını açıklamıştı. Bizlerde sizler için bu soru cevapları yazımıza aktardık.

“Bırakıldım.”

“Almadım ama şuan tiyatro eğitimi alıyorum.”

“Takipçim değildi ama videomu beğendiğini görüp stalklamaya başladım sonra yan hesap yani kendi hesabımı açınca mesaj attım sevgilim olur şuan kendisi .”

“İlk videomu atarken çok korkmuştum. Ama sonra alışıyorsun.”

“İkisi içinde çekiyorum. Çekme evresinde eğleniyorsun attıktan sonra’ki evrede para kazanma evresi.”

“Hedeflerim tabi’ki var kendi alanım hakkında özellikle sinema konusunda bazı düşüncelerim var. Reklam konusunda’da var aklımda bir şeyler. Daha çok tiyatro istiyorum.”

“Sergen Deveci var işini gerçekten takdir ettiğim bir isim . Halil İbrahim Göker var güzel bence “

“1.68”

“İnstagramdakiler benim youtube videolarımdaki kurgular bir arkadaşıma ait.”

“Düşünmedim şimdiye kadar ama düşünmeyeceğim anlamına gelmez.”

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Barış Dada hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Dr. Vecdet Öz kimdir?

Isabella Damla Güvenilir kimdir?