Özlem Mekik kimdir?

Özlem Mekik nereli? Kaç yaşında?

Özlem Mekik kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Özlem Mekik sevgilisi, evli mi, eşi, çocukları var mı? Özlem Mekik boy kilo yaş bilgileri. Özlem Mekik kim? Özlem Mekik hakkında merak edilenler kariyeri, vikipedi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Özlem Mekik hayatı ve biyografisi

Özlem Mekik Türk Gastronomi eğitmeni, şef, televizyon sunucusu ve yanı zamanda yazardır. Televizyon ekranlarında yemek programları ve Milliyet Gazetesi’nde köşe yazıları ile tanınmaktadır.

Özlem Mekik 28 Temmuz 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İş Adamı Aytunç Mekik’in kardeşidir. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi başarı ile tamamaladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Turizm İşletme Bölümü’nde sürdürmeye başladı. Ardından Gastronomi eğitimi, Türkiye ve Avrupa ülkelerinde gıda alanında çeşitli eğitimler aldı. 

Özlem Mekik 2004 yılında Ziyade Fasıl’ını açtı. Bu mekan İstanbul’un dmaak tadı olarak en iyi mekanları arasındadır. Ünlü şef Özlem Mekik, “Lezzet Markaları Derneği Başkan Yardımcısı” ve aynı zamanda Milliyet Gazetesi Lezzet eki, magazinkolik internet sitelerinde köşe yazarlığı yapmakta olup, Klass Magazin ve Sofra dergilerinde yemek tarifleri kaleme almaktadır. Ayrıca Kadınlar Kulübü TV Şefi’dir. Televizyon ekranlarında da yer alan Özlem Mekik Artı Bir TV ekranlarında “Matrak Mutfak” adlı yemek programını sundu.

Bunu yanında Star TV’de Nergis Kumbasar‘ın sunuculuğunu üstlendiği “Nergis Zamanı” programında şef olarak görev aldı. 2005 yılında ilkini açtığı 3. Levent’te ki Ziyade Fasıl’ın, ve yeni konseptleri Ziyade Meyhane ve Ziyade Mezebar’ın sahibi ve hatta herşeyi’dir. Ziyade Fasıl’ın sahiplerinden abisi’dir. Ziyade Fasıl Kurucu ve Yönetici Ortağı ve “Günümüz Lezzetleri” kitabını kaleme alan Özlem Mekik boyu 1.72 cm kilosu 58 kg burcu Aslan.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

ÖZNUR ÖZDEMİR ÖZALTIN VEFAT ETTİ

Asuman Genç kimdir?