Pırıl Çetindoğan Kimdir?

Hacı Sabancı ve Özcan Sabancı’nın kızı olan Demet Sabancı’nın kızı Pırıl Çetindoğan’dır.  Pırıl Çetindoğan şimdilerde Demsa’da çalışmaktadır. Pırıl Çetindoğan’ın yaşı, eğitimi, ailesi, sevgilisi ve hakkında merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.

Pırıl Çetindoğan 7 yaşında resim yapmaya başlamıştır ve hala yapmaktadır. Pırıl Çetindoğan’ın 1998 yılında Sabancı Sergi Salonu’nda ilk resim sergisi açılmıştır. Sonrasında Galeri Selvin ve Tokyo NHK Part Studio Gallery’de iki ayrı sergi’de yer almıştır.

Pırıl Çetindoğan’ın annesi İş Kadını Demet Sabancı Çetindoğan’dır. Babası ise iş adamı Cengiz Çetindoğan’dır. Cengiz Çetindoğan Demsa Group’un patronudur. Pırıl’ın iki kardeşi vardır. Kardeşlerinin ismi Merve ve Cevdet Çetindoğan’dır. Anne tarafından aslen Kayserilidir. Baba tarafının aslen nereleri olduğu bilinmemektedir.

Pırıl Çetindoğan’ın sevgilisi Gökhan Kokuludağ’dır. Bu ilişki Sabancı Ailesinin onayını almıştır. Pırıl Çetindoğan, 2020 yılını sevgilisi Gökhan Kokuludağ ile Atina’da karşılamıştır. Genç çifte, Yunanistan tatiline yakın dostları ile birlikte gitmiştir.

Demet Sabancı Çetindoğan 13 Aralık 1965 tarihinde Adana’da Hacı Sabancı ve Özcan Sabancı çiftinin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Londra’da Richmond College’da işletme bölümünü okumuştur. 1988 yılında eğitimini bitirerek Türkiye’ye geri dönmüştür. 1988 yılında Teksa A.Ş.’de çalışmaya başlamış ve bu kurumda çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra 1995’de Sabancı Grubu’nun ilk sanayi atılımı olma özelliğini taşıyan Bossa T.A.Ş.’ne geçmiştir.

Demet Sabancı Çetindoğan 2003 2008 yılları arasında Bossa T.A.Ş. ve Yünsa A.Ş.’nin yönetim kuruluğu üyeliğini yapmıştır. 2006 yılında Mediasa Media Group’u kurmuştur bu şirketin medya, perakende, turizm, sağlık, denizcilik, inşaat ve sanat alanlarında faaliyet gösterdiği bilinmektedir. Demet Sabancı Çetindoğan’ın eşi Cengiz Çetindoğan Demsa Group’un sahibidir.

Pırıl Çetindoğan’ın instagram hesabının ismi pirilcetindogan şeklindedir. Hesabının 66 bin civarı takipçisi vardır. Güzellik ve tarzı ile takipçileri tarafından çok beğenilmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Tuğçe Koçak

Burak Diri