Ramazan Efe İzan kimdir?

Youtube kanalında yayınladığı videolar ve İnstagram hesabında yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Ramazan Efe İzan  geniş hayran kitlelerine ulaştı. Takipçileri tarafından hayatı merak konusu olan  İzan’ın hayranları sık sık arama motorlarında hayatı hakkında araştırma yapmaya başladılar.

Ramazan Efe İzan  kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını Ramazan Efe İzan ile yaptığımız röportaj sayesinde yazımızda derledik. Kendisine bizi kırmadığı için tekrar teşekkür ederiz. Keyifli okumalar dileriz.

“Bir ara futbolcu olma hayalim vardı. 7 senelik lisanslı futbolcu olmama rağmen bazı sıkıntılardan dolayı futbol oynamak benim için hobiye dönüştü.”

“Aşk hayatım hakkında da paylaşımlarımdan görmüş olduğunuz gibi deli dolu mutlu bir ilişkim var . Dünyalar güzeli ve şirin minik bir sevgiliye sahibim kalbi tertemiz bir sevgilim var”

” İnstagram’da içerik üretip, videolar paylaşıp belli bir popüleriteye ulaştım.”

” Fenomen olduktan sonra hayatımda dost sayısı 1 iken 1000 e çıktı.”

“Merhametli ,cana yakın, iyilik dolu, eğlenceli ve deli dolu bir yapım var. Sevdiklerim için canımı ortaya koymaktan sakınmam. Korurum sonuna kadar ama damarıma basıldığı zaman çok sinirli ve acımasız olabiliyorum.”

” Hayatımda dönüm noktası oldu dediğim 26 kasım günü var. Nisa ile çıkmaya başladığım o gün o tarih hayatımın dönüm noktası oldu çünkü iyice dibe çökmüştüm yani bitiyordum, bazı sıkıntılarım vardı kendimi bulamıyordum, Nisa elimden tuttu ve dipten beni çekti.”

” İleriye yönelik kariyer planlarımız şuanda bir ajansımız var ileride büyük bir medya şirketi kurmaya niyetleniyoruz. Hayırlısı tabi’ki her şeyin. Bildiğiniz üzere bayan kuaförüyüm kuaförlük hakkında da iyi yerlere gelmeyi planlıyorum.”

“Yer almak istediğim bir proje yok kız arkadaşımla 1-2 teklif almıştık ama geri çevirdik.”

” Sıkıntılı bir sürecin içerisindeyim şu anlık sıkıntılı bir yaşam sürüyorum”

29 Ocak 2020 tarihinde açtığı youtube kanalı ile eğlenceli ve özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan Ramazan Efe İzan an itibariyle youtube kanalında 10B aboneye sahip oldu. İnstagram hesabında paylaşımı yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken İzan instagramda ise 47B takipçiye ulaştı. Tiktok platformunda ise 430K takipçisi ve 20M beğenisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Didem Açar hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Yağmur Uzunoğlu kimdir?

Nazlı Irmak Tanrıverdi kimdir?