RENOVASYON SONRASI İLGİ BÜYÜK

RENOVASYON SONRASI İLGİ BÜYÜK

Renovasyon sonrası sahip olduğu modern çizgiler ve zarif tasarımıyla konuklarını içeri adım attığı anda etkileyen lüks ve şıklık, Pagos Rooftop‘u benzersiz kılıyor.

Şeflerin titizlikle hazırladığı dünya mutfağından seçkin lezzetler, Pagos Rooftop’ın menüsünde yer alıyor. Başlangıçlardan tatlılara kadar geniş bir yelpazeye sahip olan menü, misafirlerin damaklarında iz bırakacak lezzetleri sunuyor. Her tabak, özenle seçilmiş ve ustalıkla sunulmuş malzemelerle hazırlanırken, her bir lokma misafirlere lezzet şöleni yaşatıyor. Ayrıca, özel imza kokteylleriyle de damakları şenlendiriyor.

Pagos Rooftop, akşam yemeği için olduğu kadar belirli dönemlerde düzenlediği özel etkinlikler ve partilerle de konuklarını ağırlıyor. Yalnızca bir restoran olmanın ötesinde, Pagos Rooftop, her ziyaretçisine unutulmaz bir deneyim vadediyor.

İzmir Marriott‘un terasındaki Pagos Rooftop, zarafeti, lüksü ve benzersiz manzarasıyla şehrin en iyi terası olarak anılmaktadır. Renovasyonla birlikte kazandığı modern ve sofistike atmosferiyle, konuklarını ağırlarken her anında keyif ve unutulmaz anılar yaşatıyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
ERKEN REZERVASYON İÇİN SON DÖNEM BAŞLADI

ERKEN REZERVASYON İÇİN SON DÖNEM BAŞLADI

İNGİLİZ EN ÇOK NEREDE HARCIYOR?

İNGİLİZ EN ÇOK NEREDE HARCIYOR?