Antalya

 

ANTALYA, (DHA) – ANTALYA’nın Kemer ilçesinde yer alan Rixos Sungate’in ‘Bloom’ adlı yeni A La Carte restoranının açılışı, davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışa İngiltere’nin ünlü yemek yazarı ve televizyon programcısı Chetna Makan, Rusya’nın tanınan ismi Gusain Gasanov, Türkiye’den masterchef Eren Kaşıkçı’nın yanı sıra, Avrupa, Rusya ve Türkiye’den televizyon kanalları ve gazeteciler katıldı. Dünyanın farklı destinasyonlarından misafirleri ağırlayan Rixos Sungate’de açılışa katılan davetliler, misafir şeflerden Tatiana Litvinova’nın dahil olduğu özel şovla keyifli vakit geçirdi.

Bloom Restaurant’ta, günün farklı saatleri için düşünülmüş, zengin kahvaltı menüsü, el yapımı pizzalar, deniz ürünleri ve kırmızı etin bir araya geldiği surf & truf gibi konseptler bulunuyor. Misafirlerin masasına şefler tarafından arabalarda özel kesim prime steakler, ıstakozlar, lokal ve dünyadan çeşitli peynirler servis edilirken, uzman barmenler ve sommelier ile tercih edilen menüye uygun içecekler misafirlerin beğenisine sunuldu. Açılış etkinliği müzik eşliğinde, özel şovlar ve havai fişek gösterisi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kamyonetin çarptığı kadın ağır yaralandı

Kamyonetin çarptığı kadın ağır yaralandı

Viyolonsel keyfi yaşanacak

Viyolonsel keyfi yaşanacak