RIZA PERÇİN VE YÖNETİMİ İŞBAŞI YAPTI

TÜRSAB Akdeniz BTK Ofisinde gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısına tüm Yönetim Kurulu üyeleri katılırken, Başkan Rıza Perçin’in “Birlikte Yöneteceğiz” çağrısına kulak veren listelerdeki adaylarda toplantıda yerini aldı ve Başkan Perçin’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yönetim birlikte aldığı kararla Anex Tour Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hasan Güneysu’yu Başkan Yardımcısı yaparken, diğer yönetim kurulu üyeleri de yönetimin çeşitli kademelerinde yer aldı.

TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin yaptığı açıklamasında, “5 Ekim tarihinde yapılan seçim sonuçları alındıktan sonra yaptığım konuşmada, bundan sonra renklerin ortadan kalktığını beyaz ya da turuncu olmadığını söylemiştim. Bugün itibarı ile görevi devraldık. Bugün ilk yönetim kurulu toplantısını yönetim kurulumuz ve bütün listelerde yer alan arkadaşlarımızın katılımı ile yaptık. Bütün sorunları birlikte konuştuk. Güzel bir toplantı oldu. Bundan sonra bu toplantılara hep beraber devam edeceğiz. Başta söylediğimiz ve söylemeye devam ettiğimiz gibi Antalya’da fark yaratmaya devam edeceğiz. Antalya öncü olmaya devam edecek. Bunu da görev yapacağımız üç yıl boyunca herkese hissettireceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Yörüklerin izinde doğa yürüyüşü

Antalya Haberleri: Yörüklerin izinde doğa yürüyüşü

Manavgat’ta plaj voleybolu fırtınası esti