Sabiş Kuzuoğlu kimdir?

Sabiş Kuzuoğlu kimdir?

Gerçek adı: Sabiha Tarhan
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Doğum yeri: İstanbul
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Bilinmiyor
İlişkisi: Evli (Erol Tarhan ile)
Meslek: Manken, Model
İnstagram hesabı için tıklayın

Sabiş Kuzuoğlu nereli? Kaç yaşında?

Sabiş Kuzuoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Sabiha Tarhan kimdir? Kiminle evli? Kaç evlilik yaptı? Cihan Ünal’ın eski eşi, ilk eşi kimdir? Irmak Ünal’ın annesi kimdir? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Sabiş Kuzuoğlu hayatı ve biyografisi

Sabiş Kuzuoğlu Türk manken ve modeldir. 1971 yılında dönemin Hayat Dergisi’nin kapağında yer almıştır.  Oyuncu ve tiyatrocu Cihan Ünal’ın eski eşidir. Oyuncu Irmak Ünal’ın öz annesidir.

Sabiş Kuzuoğlu asıl ve tam adı ile Sabiha Tarhan İstanbul’da dünyaya geldi. 1970’li yıllarda düzenlenen mankenlik yarışmasında seçildikten sonra kariyer hayatı başladı. 1971 yılında dönemin önemli dergilerinden “Hayat Dergisi’nin” kapağı oldu.

Sabiş Kuzuoğlu 1970 yılında oyuncu ve tiyatrocu Cihan Ünal ile nikah masasına oturdu. 1977 yılında Sabiş Kuzuoğlu ve Cihan Ünal’ın kızı Irmak Ünal dünyaya geldi. Irmak Ünal 1 yaşındayken babası Cihan Ünal ve annesi Sabiş Kuzuoğlu boşanma kararı aldı ve aynı yıl içinde boşandı. Sabiş Kuzuoğlu Cihan Ünal’ın ilk eşidir. Ciahn Ünal 1978 yılında boşandığı Sabiş Kuzuoğlu’ndan sonra 3 evlilik daha yaptı. Bu evliliklerden en tanıdık olanı ise 1983 yılında Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoray ile yaptığı evliliktir. Cihan Ünal’ın Türkan Şoray ile evliliğinden ise 1985 yılında Yağmur Ünal dünyaya geldi. Cihan Ünal’ın Türkan Şoray’dan sonra yaptığı evlilik sır gibi. Ancak dördüncü evliliğini 2000 yılında Ankara Devlet Opera ve Balesi viyolonsel sanatçısı Nazlı Tazebay ile yaptı ve 2 yıl süren bu evlilik de 2002 yılında son buldu.

Sabiş Kuzuoğlu ise Cihan Ünal ile boşandıktan sonra iş insanı Erol Tarhan ile evlendi. Günümüzde yaşamını Bordum ve İstanbul arasında sürdüren Sabiş Kuzuoğlu Irmak Ünal’ın 2017 yılında boşandığı iş adamı Emre Karabacak’an olan torunları Kayla Karabacak ve Vadi Karabacak ile zaman geçirmektedir.

Sabiş Kuzuoğlu dizileri ve filmleri

Sabiş Kuzuoğlu model ve manken olarak kariyerine başlamış ancak herhangi bir dizi veya filmde rol almamıştır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Gazipaşada otluk yangını

Gazipaşa Haberleri: Gazipaşa’da otluk yangını

Antalyalılar Deha ile coştu

Antalya Haberleri: Antalyalılar Deha ile coştu