Sadie Sink kimdir?

Elif Melda Yılmaz kimdir? Diziler, eşi, çocuğu

Saide Sink kimdir? Özellikle adını Stranger Things dizisi ile duyurmayı başaran sempatik oyuncu güzelliği ile de gözde olmayı başardı. 20 yaşındaki genç oyuncu henüz gençliğinin en güzel zamanlarında başarının yıldızı olmaya kararlı görünüyor. Hepimizin Max Mayfield karakteri ile bildiğimiz Saide Sink’e daha yakından göz atalım.

İlginizi çekebilir: Can Doğu Kimdir? Sıla Doğu, Dilan Polat, Engin Polat’ın neyi?

Yabancı oyuncu Saide Sink’i dünya Stranger Things dizisinde Max Mayfield karakteri ile tanımıştı. Aslında birçok dizide başarılı performansını gösterse de sempatik oyuncu ABD yapımı bilimkurgu-korku dizisi olan Stranger Things ile tanındı. Henüz 20 yaşında olan başarılı oyuncu birçok oyuncuyu gerisinde bırakarak gözde isimlerden birisi olmayı başardı.

İlk olarak oyunculuk deneyimine 2013 senesinde He Americans dizisinde Lana karakterine hayat vererek başlayan Sadie Sink 16 Nisan 2002 tarihinde doğdu.

16 Nisan 2002 tarihinde dünyaya gelen oyuncu Saide Sink biz yazımızı yazarken henüz 20 yaşındadır.

Sempatik oyuncu adını ABD’de Blue Bloods dizisinde Daisy Carpenter rolü ile tanıttı. Başarılı performansı günden güne artarak dünyaya yayılmayı başardı. Sempatik oyuncu Koç burcu kadınıdır.

Sadie Sink 4 kardeştir. Annesi Lori Elizabeth Lavabo née Baughman, babası Casey Adam Sink, kardeşleri ise Jacey Sink, Mitchell Sink, Caleb Sink ve Spencer Sink’dir

Saide Sink 1.60 boyunda bir film yıldızıdır. Fit duruşu ve özgüvenli tavırları ile birçok oyuncuya taş çıkarmaktadır.

Güzelliği ile adından oldukça sık söz ettiren Saide Sink şu an bilindiği üzere 48 kilodur.

Güçlü isimlerin bulunduğu Stranger Things kadrosunun genç oyuncularından birisi olan Saide Sink Amerikalıdır.

Saide Sink’in göz rengi mavidir. 

Saide Sink aslında bilinen birçok filmde başarısını konuşturmayı başarmıştır. Lakin biz şimdi sizlere en çok ön plana çıktığı filmleri derledik.

Saide Sink rol aldığı birçok filmin yanı sıra dizilerde de başarılı performansını gösterdi. Aşağıda Saide Sink’in rol aldığı tüm diziler mevcut:

Sadie Sink Instagram

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Neslim Güngen Kimdir?

Neslim Güngen Kimdir?

Gönül Şahan Kimdir? (Şahangiller)