Şahin’den 1 Mayıs mesajı

Şahin'den 1 Mayıs mesajı

 Antalya Valisi Hulusi Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Mesajında “Ülkemizin gelişmesinde, kalkınmasında ve toplumsal refahın yakalanmasında emeği ve alın teri olan emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi. Şahin, mesajında şunları belirtti:

“Biz, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla; emeğe saygı duyan, alın terini kutsal gören, yüzyıllardır birlik ve dayanışma ruhunu yaşatma gayretinde olan büyük medeniyetin temsilcileriyiz. Bin yıllık devlet geleneğimizin tezahürü olan Türkiye Cumhuriyetimiz, milli birlik beraberliğimiz ile işçimizin, işverenimizin, emekçimizin, emeklimizin, memurumuzun, öğrencimizin; milletimizin topyekûn inanç, kararlılık ve mücadelesiyle kurulmuştur. 

Genç ve dinamik nüfusumuzla, Cumhuriyetimizin temellerini nasıl inanç, emek ve kararlılıkla kurmuşsak, Türkiye Yüzyılını da, aynı inanç, emek ve kararlılıkla, yine en başta işçilerimizin güzel yürekleri ile tesis edeceğimize ve milletçe kenetlenerek güçlü kılacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve inançla, tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, bereketli bir ömür diliyorum.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Drift yapan sürücüye ceza

Drift yapan sürücüye ceza

Sıcaktan bunalınca!

Sıcaktan bunalınca!