Salih Bademci kimdir? Salih Bademci babamı oldu?

Salih Bademci başarısı ve yetenekleri ile ekran başındakileri ve sosyal medya kullanıcılarını kendine hayran bıraktırmaya devam ediyor. Blue TV ekranlarında yayınlanacak olan İlk ve Son dizisi ile merak uyandıran oyuncunun burada hayat vereceği karakter ise henüz netleşmedi. Başarılı oyunculuğu ile oldukça sevilen Bademci sosyal medyada da trend haline geldi. Başarılı oyuncunun hayranları güzel hakkında sıkı bir araştırmaya giriştiler.

Salih Bademci kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

 Sergilediği oyunculuk performansı ile her projede enerjisini yansıtan Bademci her girdiği projede ismini çok anılan karakterlerden olup, sevenleri tarafından tebrik edilmiştir.  Son zamanlarda çocuğu ve eşi ile gündeme gelen başarılı oyuncu mutlu ailesi ile sevenleri tarafından çok konuşulmakta ve takipçileri tarafından büyük ilgi görmektedir. 1984 de dünyaya gelen başarılı oyuncu üniversiteye kadar doğduğu yer ve memleketi İzmir de yaşamış ve üniversite için İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra ilk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Barda filmi ile başlamıştır. Daha sonra bir çok film ve dizide rol olan oyuncu en çok İstanbullu Gelin de Fikret Boran karakteri ile seyirciye kendisini çok sevdirmiştir. Bademci’nin yeni projesi ve çocuğu ile gündeme gelen oyuncuya baba olmak da en az oyunculuğu kadar yakışmıştır.

19 Ağustos 2015 yılında kendisi gibi oyuncu İmer Özgün ile dünya evine girmişlerdir. Çiftin birbirine olan anlayışı, güler yüzlülüğü ve mutluluğu sevenleri tarafından çok sevilmekte ve 6. Yıllarına girecek çiftin aşkları ömür boyu sürmesi dileğiyle. Bu mutlu evliliklerinin ise geçtiğimiz sene meyvesini verdi.  Nisan 2020 tarihinde eşi İmge Özgün ile kızları İklim Bademciyi kucaklarına alan çift bu mutluluklarını takipçileri ile de paylaştı.

Uzun zamandır merak edilen bir diğer konu ise fenomen isminin aşk hayatı oldu. Özel hayatını sır gibi saklayan ve sosyal medyaya yansıtmayan Bademci’nin takipçileri bu konu hakkında epey meraklı. Ünlü oyuncu gönlünü birine kaptırdı. Mutluluğu gözlerine yansıyan sosyal medya fenomeni isim bu mutluluğu evlilik ile taçlandırarak herkesi şok etti. 

Sosyal medyanın beğenilen isimlerinden olan Bademci gönlünü İmge Özgün’e kaptırdı. Kısa zamanda hayatlarını birleştiren çift uyumları ve sempatik halleri ile sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Hayatlarını birleştiren bu çiftin Nisan 2020 yılında İklim adında kızları dünyaya geldi. Çift aile yaşantıları ve kızları ile sosyal medya dünyasının da en çok takip edilen isimleri arasında yerlerini aldılar.

Ünlü oyuncu gönlünü birine kaptırdı. Mutluluğu gözlerine yansıyan sosyal medya fenomeni isim bu mutluluğu evlilik ile taçlandırarak herkesi şok etti.  Sosyal medyanın beğenilen isimlerinden olan Bademci gönlünü İmge Özgün’e kaptırdı.

Kısa zamanda hayatlarını birleştiren çift uyumları ve sempatik halleri ile sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Hayatlarını birleştiren bu çiftin Nisan 2020 yılında İklim adında kızları dünyaya geldi.

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri arasında ilk sıralarda yer alan başarılı İnstagram içerik üreticisi Bademci, şuan oyunculuk kariyerinde zirve noktalardadır.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra ilk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Barda filmi ile başlamıştır. Daha sonra bir çok film ve dizide rol olan oyuncu en çok İstanbullu Gelin de Fikret Boran karakteri ile seyirciye kendisini çok sevdirmiştir.

 Fikret Boran karakteri ile de magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan ünlü sosyal medya fenomenin takipçilerinin bir diğer merak ettiği önemli konu ise ünlü sosyal medya fenomenin ne kadar kazandığı oldu? Bizler de siz değerli takipçilerimiz için bu konuyu araştırdık ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık.

Ünlü sosyal medya fenomenin takipçileri sık sık arama motorlarında ünlü sosyal medya fenomeni isimin nerede yaşadığını sordular. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için araştırdık ve bulduk. Başarılı oyuncu yaşamına İstanbul’da devam ediyor.

 Fikret Boran karakteri ile de magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan ünlü sosyal medya fenomeni oyuncu Bademci rol almış olduğu yapımlarda ki başarıları ile aşağıda yer alan ödüllere layık görülmüştür.

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Bademci’nin bu platformda geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Dizide ki başarılı halleri ile merak konusu olan Bademci şuan İnstagram platformunda 1.1M takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Zeynep Demirhan hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Seyhan Arman kimdir?

Seyhan Arman kimdir?

Ebru Eren kimdir? Ebru Eren ne zaman evleniyor?