Samar Dadgar

Samar Dadgar

Samar Dadgar 1 Ocak 1994 yılında İran’da dünyaya geldi. Öğrenimine İran’da başladı. Kısa bir süre sonra ailesi ile birlikte Avrupa’da yaşamaya başladı ve yüksek tahsilini yurtdışında tamamladı.

Daha önce Türkiye’de ve İstanbul’da bilinen birçok müzisyen ve şarkıcı ile bir araya gelen ünlü tasarımcı Samar Dadgar 2021 yılında şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile magazin ve medya camiasında isminin anılması ile yer etti. Samar Dadgar Özcan Deniz ilişkisi henüz net bir boyut kazanmamış olsa da kapalı kapılar ardında ve kulislerde Özcan Deniz’in yeni sevgilisi Samar Dadgar olarak geçmeye başladı.

Özcan Deniz ile aralarında 26 yaş bulunan genç ve güzel İranlı moda tasarımcısı Samar Dadgar ne iş yapıyor sorusu da ilk etaplarda araştırılan konular arasında yer aldı.

Samar Dadgar Özcan Deniz ilişkisinin Temmuz 2020 tarihinde başladığı ise öne sürülen diğer başlıklar arasında yerini aldı. Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, instagram, boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri en sık aranan sorgular arasında yerini aldı.

Güzel gamzeli ünlü moda tasarımcı Samar Dadgar boyu 1.66 cm kilosu 53 kg ve burcu Oğlak. Ünlü tasarımcı yaşamını hem Avrupa hem de İstanbul’da sürdürmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ümran Akaröz

Ümran Akaröz

Melisa Berberoğlu

Melisa Berberoğlu