Samet Topçu kimdir?

Tiktok platformunda Sametizs kullanıcı adıyla fenomenlik basamaklarını hızla tırmanan Samet Topçu şimdiden geniş bir hayran kitlesine sahip oldu bile. Yaptığı paylaşımlar ile genç kızların kalbinde yer edinen fenomen sempatik tavırları ile de dikkat çekti.

Samet Topçu kimdir? Kaç yaşında ? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Adı bir dönem Buse Korkmaz ile sık sık anılan sosyal medya fenomeni Topçu açtığı youtube kanalında bu konuya da açıklık getirdi. Sevgili olmadıklarını duyuran Topçu ayrıca hayatında kimse olmadığını da dile getirdi. Sosyal medya fenomenin özel hayatı hakkında yeni gelişmeler için takipte kalın.

Arkadaşları ile girdiği bir iddia sonrasında Tiktok’a video çekmeye başlayan Samet Topçu, videolarını YouTube’a ve Instagram’a da yüklüyor. Burada büyük beğeni toplayan ve hızla takipçi sayısını arttıran sosyal medya fenomeni Topçu daha sonrasında diğer sosyal medya platformlarında da aynı başarıyı elde ediyor. En büyük hayalinin sosyal medyada büyük bir fenomen olmak olduğunu söyleyen Topçu şuan o hayale kavuşmuş durumda.

Sosyal medya fenomeni Topçu kullandığı platformlarda ki sametizs kullanıcı adı takipçileri tarafından epey merak konusu olmuştu. Bizler sizler için araştırdık ve öğrendik verdiği röportaj’da sametizs’in anlamı imamın zalim sevgilisi olarak dile getiren Topçu büyük beğeni topladı.

Tiktok fenomenleri arasında yer alan ve burada 1.3 milyondan fazla takipçisi bulunan Sametizs’nin Youtube kanalında ise 240B abonesi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Beste Köse hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Yıldız Yakar

Eda Biçim