Sara Uluçay kimdir?

İnstagram platformunun sevilen isimlerinden olan Diyetisyen Sara Uluçay yaptığı paylaşımlar ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Diyetisyen mesleği ile öne çıkan Uluçay güzel fiziği ve sempatik tavırları sayesinde İnstagram platformun da hatırı sayılır bir takipçi sayısına ulaştı.

Sara Uluçay kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi takipçileri tarafından merak edilen ve arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını siz değerli okuyucularımız için bugün ki yazımız da derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gönül kapılarının kapılarını adeta sır gibi saklayan başarılı sosyal medya fenomeni’nin takipçileri merakta. Uluçay’ın hayranları hayatında biri olup olmadığı konusunda ikiye bölündü bile. Sizler için araştırdık ve bulduk güzel sosyal medya fenomeni olan Uluçay’ın kalbi kimseye ait değilmiş.

Bu zamana kadar beslenme konus üzerinde pek çok seminer ve konferansa katılan ve bilgi birikimini genişletme fırsatı yakalayan Uluçay, İstanbul’da Acıbadem, Çapa Tıp ve Universal Hastanesi gibi saygınlığı yüksek kurumlarda staj yapma imkanı buldu. Lisans bitirme tezini ”Sporcularda Egzersiz Performansında Ergojenik Destek ve Suplement Kullanımı” başlığı altında yazan Uluçay, özellikle sporcu beslenmesi konusu üzerinde yoğunlaşmıştır. Asıl hedefinin insanlara sağlıklı ve doğru beslenme alışkanlığı kazandırmak ve bu sayede kilo yönetimini sağlamak olarak belirten Uluçay aynı zamanda kişilerde sadece zayıflamaya yönelik değil genel vücut kompozisyonlarını iyileştirip geliştirmeyi de kendine amaç edindiğini belirtiyor.

Bu amaç doğrultusunda mesleğine devam eden Uluçay, bu konularda araştırmalar yapmaya da devam ediyor. Dyt. Sara Uluçay Beslenme ve Diyet Danışmanlığı isimli kendi açtığı şirketinde Ocak 2019’dan beri çalışmaktadır.

Paylaşımları ile dikkatleri üzerine toparlayan Uluçay aynı zamanda sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanarak Instagram üzerinde 79 binden fazla takipçisi bulunuyor. Uluçay’ın Instagram’da yayınladığı bir fotoğrafta Fenerbahçeli olduğunu belirtmiştir. Güzelliği ve fiziği ile görenleri kendisine hayran bıraktıran Uluçay youtube platformunda da bir kaç kanala konuk olmuştur. İstanbul’da yaşayan Uluçay, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanmaktadır.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz  Sanem Çağla Şahin  hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Gülçin Kültür Şahin

Hüseyin Turunç