Seda Gül Çınar kimdir?

İnstagram platformlarında yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Seda Gül Çınar  geniş hayran kitlelerine ulaşıyor. Takipçileri tarafından hayatı merak konusu olan Seda Gül Çınar sempatik tavırları ile de görenleri kendine hayran bıraktırdı.

Seda Gül Çınar kimdir?  Kaç yaşında? Burcu ne? Evli mi? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını Seda Gül Çınar ile yaptığımız röportaj sayesinde yazımızda derledik. Kendisine bizi kırmadığı için tekrar teşekkür ederiz. Keyifli okumalar dileriz.

“Öğretmenim onun dışında  Trendyol ile influencer olarak çalışıyorum.”

Eşimle üniversitede aynı sınıfta tanıştık ve 1. Sınıfın son zamanlarından itibaren görüştük . O Konya ‘ya atandığı için atandıktan 1,5 sene sonra evlendik ve eş durumundan tayin oldum onun yanına . Konya’da oğlum oldu 25 yaşında anne oldum. Çok toydum. Hayata dair gerçekleştiremediğim çok hayalim vardı ama anne olmak da onlardan biriydi ve dünyaya sanki anne olmak için gelmiş gibi tatmin olmuştum . 

En büyük hobim geri dönüşüm ve kendin yap projeleri üretmek . Bir şeye para vermeden önce onu yapabilir miyim onu düşünürüm. Çoğunu da yapıyorum . Onlarla ilgili videolar oldukça ilgi görüyor . Yemek ve sunum videoları da hazırlıyorum . İnsanlara faydası dokunabilecek her şeyi videolamayı seviyorum . İnsanların vaktinden çalacak , göz zevkini bozacak şeyler paylaşmayı asla sevmiyorum.

Fenomen olduğumu düşünmüyorum henüz ama takipçim sayımı bilenler bana daha farklı bakıyor . Önemliymişim gibi bakıyorlar . Başarılı görüyorlar . Gençler ve çocuklar daha çok yüceltiyor takipçimi duyunca . Çok tatlılar . İl zamanlara gidecek olursak. Konya’da bir kasabada yaşarken alışveriş konusunda çok sıkıntı çekiyordum . Ve Trendyol o zaman yeni kurulmuştu . İlk alışverişimi hiç çekinmeden yapmıştım. Bir deri ceket aldığımı hatırlıyorum. 

Bana sadece öğretmen ve anne olmak yetmedi. Fotoğraf ve video çekmeyi oldum olası çok severdim. O kadar arşivim var ki eskiye dair . Neden daha önce girişmedim bu sosyal medya olayına diye çok düşünüyorum. Kızımı da büyütüp , spor yapıp eski formuma da girdikten sonra , kombin sevdam arttı. Okuluma her gün değişik bir kombinle hazırlanıp gitmek bana çok zevk veriyordu . Bu zevkimi bloğa dökmek istedim . Bir cesaret sıfırdan bloğ açtım . Herkese sürpriz oldu . Kimse karşı gelmedi , dalga geçmedi . Ailem her zaman destekledi. 

Asla bırakmadım bloğumu sanki çok çok takipçim varmış gibi her gün emek ettim . Önceleri özel mesajla bile takibe davet ettiklerim oldu. Sayfama şans verin dedim . Seven kalıyordu . İki sene boyunca ancak 10 bin olabildim . Sonra İnstagram reelsi çıkardı . Bu sayede daha çok keşfete çıkabileceğimi hemen anladım . Tiktok da bir çok videom viral olmuştu.  İnstagram da aynı mantığı kullanmaya başlamıştı . Umudum arttı ve inancım gerçekleşti . Reelslerimi beğenenler akın akın gelmeye başladılar . Bir anda videoları 100 binler izlenmeye başladı . Milyon izlenenler bile oldu. Artık oldu dedim istediğim kitleye ( bayan ) ulaşmaya başlamıştım. Çok güzel dönüşler alıyordum . Bu işten haz duyuyorum. Link atma limitini aşınca link atmaya başladım . Trendyol ile influencer olarak çalışıyorum. Takipçim sayımı artırıp daha geniş kitlelere ulaşmak istiyorum. 

Eşimle çocukluk aşkı sayılırız . Birbirimizle büyüdük resmen . Onsuz bir hayat düşünemiyorum. Oğlum Bartu ve kızım Bilge . Onlara sahip olduğum için gerçekten çok şanslıyım . Buradan eşime ve çocuklarıma bu blogger sevdası yolunda nazımı çektikleri için çok teşekkürler ederim . Bazen fotoğraflarımı çekmek için benden para talep etse de ileri de çok daha iyi bir fenomen olursam onlara bu fedakarlıklarının karşılığını fazlasıyla vereceğime inanıyorum . Ve seneye en az 50 K olmayı hedefliyorum. Ve hayatta suna kesinlikle inanıyorum .Bir şeyi gerçekten çok istersen oluyor

Giyinmeyi her zaman sevdim . Bir giydiğimi üst işte hayatta giymezdim. İndirimli , outlet ürün almaya bayılırdım . Biraz da ayran gönüllüyüm sanırım sıkılırım aynı şeyden . Konya’da 5 sene yaşadık sonra Ankara ‘ya tayin istedik . Orada çalışmaktan öyle zevk aldım ki . Ankara’daki okulum bir harikaydı . Kızımı da orada 28 yaşında ssvd ( sezeryan sonrası normal doğum ) ile kucağıma aldım . Bu benim için müthiş bir deneyimdi . Dönüm noktalarımdan biri olabilir . 

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Sıla Ertaş hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Tuğçe Özbudak

Taliban Başkent Kabil’e girdi