Şehit Tuncay Arslan, şehadetinin 7’nci yılında anıldı

Şehit Tuncay Arslan, şehadetinin 7nci yılında anıldı

 

ANTALYA,(DHA) – KORKUTELİ’nde Şehit Tuncay Arslan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, okula adını veren Şehit Tuncay Arslan’ın şehadetinin 7’inci yılında andı.
Okulun öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan grup 24 Kasım 2016 yılında şehit düşen Tuncay Arslan’ı mezarı başında dua etti. Şehitlikteki törenin ardından okulda anma töreni düzenlendi. Şehit Tuncay Arslan İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleşen anma törenine Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkan Yardımcısı Nuray Bakacak, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç, Emniyet Müdür vekili Komser Uğur Efe, Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, ilçe Müftüsü Mustafa Kızmaz ve şehit ailesinin yakınları katıldı.
Okul Müdürü Ahmet Özlü, “Öğrencilerimiz, hem okulumuza ismi verilen Şehit Tuncay Arslan hem de vatanımız uğruna gözlerini kırpmadan şehadet şerbetini içen diğer kahraman şehitlerimiz için hatim okuyarak ülkemizin bir karış toprağının kimseye bırakılmayacağının ve gerekirse bu uğurda Türk milletinin her yaştan ferdinin vatanını savunmaya hazır olduğunun bilincine varmışlardır” dedi. Törende Şehit Tuncay Arslan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından okunan Kuran-ı Kerim hatimi bağışlandı ve ilçe müftüsü Mustafa Kızmaz tarafından duası edildi. Törende Şehit Tuncay Arslan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri arasında düzenlenen, şehidi anlatan iyi öğrencilere hediyeler takdim edildi.(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
ADSOdan öğretmenlere özel konser

ADSO’dan öğretmenlere özel konser

Bakanlıktan Antalyaya ödül

Bakanlıktan Antalya’ya ödül