Selin Uzal kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Selin Uzal 1990 doğumlu bir dizi ve film oyuncusudur. Başarısı ve yetenekleri ile ekran başındakileri ve sosyal medya kullanıcılarını kendine hayran bıraktırmaya devam ediyor. Başarılı oyunculuğu ile oldukça sevilen Uzal sosyal medyada da trend haline geldi. Başarılı oyuncunun hayranları güzel hakkında sıkı bir araştırmaya giriştiler. Sosyal medya dünyasının hızla yükselen ismi olan Uzal hakkında merak edilen tüm detayları ve takipçilerin merak ettiği soruları yazımızda derledik.

Selin Uzal kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Selin Uzal seyirci ile ekranlarda ilk buluşması 2015 yılında Kiralık Aşk dizisi ile Star ekranlarında olmuştur. Tiyatro, reklam, kısa film gibi bir çok deneyimi olan güzel oyuncunun sempatik tavırları ve oyunculuğuna yansıyan güzel enerjisi ile seyirciye kendisini sevdirmiştir. Şuan da takipçileri tarafından Yasak elma da alacağı rol ile dikkatleri çeken Uzal yeni sezonda Fox ekranlarında seyirci ile buluşacaktır.

1990 yılında İstanbul doğumlu güzel oyuncu okul hayatı için Ankara da yaşasa bile daha sonra tekrar İstanbul da yaşamaya devam etmiştir. Hacettepe Konservatuarı Oyunculuk Kursu, New York University, Kamera Önü Oyunculuk ve Pepperdine University, Siyasal Bilimler ve Senaryo üzerine eğitim almıştır. Tiyatro, kısa film, reklam ve dizilerde oynayan güzel oyuncu ilk oyunculuk deneyimini 2010 yılında Çanakkale Ruhu adlı yapımda yaparken, ilk dizi deneyimini 2015 yılında başlayan Kiralık Aşk da Derya karakterinde olmuştur. Yeni sezonda Yasak Elma da Diana karakterini canlandıracaktır.

Uzun zamandır bir diğer merak edilen detay ise başarılı sosyal medya fenomeni oyuncunun özel hayatı oldu. Güzelliği ile birçok kişinin gönlünde taht kurmuş olan başarılı sosyal medya fenomeni oyuncunun takipçileri sık sık arama motorlarında Sevgilisi var mı? Sorusunu sormaları üzerine bizlerde araştırdık. Başarılı sosyal medya fenomeni isimin hayatında şuan kimse yer almıyor?

Güzelliğinin yanı sıra başarıları ile de dikkatleri üzerine çeken Uzal, oyunculuk mesleğinde kayda değer bir noktaya ulaşmıştır.

Tiyatro, kısa film, reklam ve dizilerde oynayan güzel oyuncu ilk oyunculuk deneyimini 2010 yılında Çanakkale Ruhu adlı yapımda yaparken, ilk dizi deneyimini 2015 yılında başlayan Kiralık Aşk da Derya karakterinde olmuştur. Yeni sezonda Yasak Elma da Diana karakterini canlandıracaktır.

Oyunculuk yetenekleri ile magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan ünlü sosyal medya fenomenin takipçilerinin bir diğer merak ettiği önemli konu ise ünlü sosyal medya fenomenin ne kadar kazandığı oldu? Bizler de siz değerli takipçilerimiz için bu konuyu araştırdık ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık.

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken sosyal medya fenomeni güzel düzgün fiziği ile de bir çok kullanıcı tarafından takip edilen birisi haline geldi. İnstagram platformunda geniş bir kitleye hitap eden fenomen güzelin şuan bu platformda 31.5B takipçisi mevcut.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz  Ersin Yekin kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Üçü hakkında suç duyurusu

Memur 600 lira zam istedi