Sercan Taşdelen kimdir?

Sercan Taşdelen nereli? Kaç yaşında?

Sercan Taşdelen kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Sercan Taşdelen kimdir ne iş yapar? Gizem Koçak Sercan Taşdelen ayrıldı mı? Sercan Taşdelen Gizem Koçak ayrıldı mı? Sercan Taşdelen boşandı mı? Sercan Taşdelen’in eski karısı kim? Sercan Taşdelen kiminle evlendi? Sercan Taşdelen sevgilisi? Sercan Taşdelen boy kilo yaş bilgileri. Sercan Taşdelen hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdirbölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Sercan Taşdelen hayatı ve biyografisi

Sercan Taşdelen Türk iş adamı ve aynı zamanda Gizem Koçak ile birlikteliği ile gündeme gelmiş ve magazin dünyasında ön plana çıkmıştır.

Sercan Taşdelen İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. Üniversiteyi tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Ünlü iş insanı Sercan Taşdelen uzun süre birlikte olduğu ve aşk yaşadığı Miss Turkey 2014 yarışmasının 4’üncüsü olan Gizem Koçak ile magazin dünyasında sıkça yer aldı. Gizem Koçak 2019 yılında hamile olduğu yönde haberlerle sosyal medyada gündeme geldi. Sercan Taşdelen daha önce Özge Akbulut ile magazin gündeminde yer alan isimler arasında yer almıştır.

Sercan Taşdelen boyu 1.74 cm kilosu 72 kg burcu Oğlak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Miray Şen kimdir?

Berke Juan kimdir?