Serik Belediyesi ‘Deniz Yıldızı’nı açtı

Serik Belediyesi 'Deniz Yıldızı'nı açtı

 Yerel halkın ve turistlerin ilgisini çekecek olan bu yeni mekân, deniz kenarındaki muhteşem manzarasıyla dikkat çekiyor. Deniz mahsulleriyle ünlü olan Serik bölgesinde açılan Deniz Yıldızı Restoranı, lezzetli deniz ürünleriyle dolu menüsüyle misafirlerini ağırlamaya hazır. 

MİSAFİRLERİMİZİN FAVORİ MEKÂNI OLACAK
Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında yeni restoranın açılışıyla ilgili yaptığı konuşmada, “Serik’in doğal güzelliklerini ve zengin deniz ürünlerini bir araya getiren Deniz Yıldızı Restoran’ını hizmete açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çalışma arkadaşlarıma dedim ki tesisimizi 19 Mayıs akşamına yetiştirin iki mutluluğu bir arada yaşayalım. Beni kırmayarak sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar var gücüyle çalışıp kısa bir süre içerisinde Deniz Yıldızı Tesisimizi bu akşama yetiştiren, hizmete açmayı başaran çalışma arkadaşlarımı kutluyorum ve çok teşekkür ediyorum.”

“Boğazkent Mahallemize kazandırdığımız restoranımızda misafirlerimiz, hem lezzetli yemeklerin keyfini çıkaracaklar hem de eşsiz deniz manzarasıyla ruhlarını dinlendirebilecekler. Yerli ve yabancı misafirlerimizin favori mekânlarından bir tanesi olacak” dedi.
Deniz Yıldızı Restoranı, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olması ve Serik’in tanıtımına katkıda bulunması bekleniyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalya'nın altın çocukları

Antalya’nın altın çocukları

Gazipaşa'da kaymakam-vatandaş buluşması

Gazipaşa’da kaymakam-vatandaş buluşması