Serik Haberleri: Serik Belediyespor, Somaspor maçı hazırlığı

Serik Belediyespor, Somaspor maçı hazırlığı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) – TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Serik Belediyespor, teknik direktör Bülent Akan yönetiminde pazar günü oynayacağı Somaspor maçı hazırlıklarına devam etti.
Serik Belediyespor’da, Fuat Bavuk,  6 Ekim’de Bodrumspor ile oynanan maçta rakip oyuncuya şiddetli hareketi nedeniyleTürkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından 3 resmi müsabakadan men ve 3 bin lira para cezası ile cezalandırıldı. Fuat Bavuk, Somaspor ve Ankaraspor maçlarında forma giyemeyecek.Forvet Furkan Yaman, Gökhan Payal, Okan Yıldız, Burak Göksel ise sakatlıkları nedeniyle Somaspor karşılaşmasında oynamayacak. Tedavisi tamamlanan Atakan, Zafer ve Sezer ise Somaspor maçında kadroda yer alacak.
MAÇLAR ANTALYA’DA OYNANACAK
Kulüp başkanı Halil Deligöz, “İsmail Ogan Futbol Sahası’nın zeminindeki kışlık çim çalışmaları nedeniyle 17 Ekim’de Somaspor , 27 Ekim’de Pazarspor ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında 31 Ekim’de oynanacak günü Hekimoğlu Trabzonspor müsabakalarını Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynayacağız. Pazar günü oynayacağımız Somaspor maçı saat 19.00’da başlayacak. Bu maça gitmek isteyen taraftarımız için Zabıta Müdürlüğü binası önünden saat 16.30 da otobüs kaldıracağız. Antalya’daki tüm spor severlerimizi de maça davet ediyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Söz kadın çiftçide

Antalya Haberleri: Söz kadın çiftçide

‘Pandemic’e alkış yağdı