Serik Haberleri: Serik Belediyespor’da transferlere devam

Serik Belediyesporda transferlere devam

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK,(DHA) – TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Serik Belediyespor, 2 futbolcuyu daha kadrosuna dahil etti.
Serik Belediyespor, Sarıyer FK’dan 21 yaşındaki Zafer Şensoy ile Pendikspor’dan 26 yaşındaki Atakan Arslan ile 2’şer yıllık sözleşme imzalayarak renklerine bağladı. Futbolcular için Serik Belediyesi’nde imza töreni düzenlendi. Törende Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Başkan Deligöz, imza töreninin ardından, “Bu yıl yeniden yapılanmaya gidiyoruz. Kadromuza yakışır oyuncular transfer ediyoruz. Kadromuzun büyük bir kısmını tamamladık ama birkaç transfer daha yapıp transfer sezonunu bitirmek istiyoruz. Takımımız pazartesi gününden itibaren 14 günlük 3’ncü etap kampına Afyonkarahisar’da yapacak” dedi.
Atakan Arslan, Pendikspor’dan önce sırasıyla Eyüpspor, Kırklarelispor ve Amed FK da, Sarıyerspor FK’dan transfer edilen Zafer Şensoy ise, sırasıyla Vanspor, Manisa, İstanbulspor ve Sandıklıspor da top koştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
MURGEM tercih günleri

Antalya Haberleri: MURGEM tercih günleri

YARALARI SARACAĞIZ

Antalya Haberleri: YARALARI SARACAĞIZ