Serik Haberleri: Serik’te ‘Bi Hareketine Bakar Hayat’ denetimi

Serikte Bi Hareketine Bakar Hayat denetimi

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) – ANTALYA’nın Serik ilçesinde polis ve jandarma ekipleri ‘Bi Hareketine Bakar Hayat’ projesi kapsamında sürücülere emniyet kemeri kullanımının önemini anlattı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Trafik timleri Belek mahallesi ve ilçe merkezindeki çeşitli noktalarda ‘Bi Hareketine Bakar Hayat’ projesi kapsamında uygulama yaptı. Belek mahallesindeki uygulamaya, Serik kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Suat Esin, Serik İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Mehmet Karabulut ve trafik ekipleri katıldı.

Kaymakam Kurdoğlu, “Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de ‘Bi Hareketine Bakar Hayat’ projesinin uygulamasını yaptık. Sürücülerimize broşür dağıttık ve uyarılarda bulunduk. Emniyet kemeri hayat kurtarır” dedi. Polis ve jandarma personeli proje kapsamında emniyet kemeri denetimi yaptı. Denetim sırasında Kaymakam Kurdoğlu sürücülere broşür verip, uyarıda bulundu. Uygulamada sürücülere emniyet kemeri kullanımının önemi anlatıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Meyer: Türk toplumu son yıllarda kendi başarı hikayesini yazdı

Antalya Haberleri: Meyer: Türk toplumu son yıllarda kendi başarı hikayesini yazdı

Manavgat Belediyesi City Expoda Side ve Beşkonakı tanıttı

Manavgat Haberleri: Manavgat Belediyesi City Expo’da Side ve Beşkonak’ı tanıttı