Serik Haberleri: Serik’te Camiler ve Din Görevlileri Haftası programı

Serikte Camiler ve Din Görevlileri Haftası programı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA’nın Serik ilçesinde müftülük tarafından 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla kahvaltı organizasyonu düzenlendi.
Serik’e bağlı Belkıs Mahallesi’ndeki bir restoranda düzenlenen organizasyona Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yıldırım, İlçe Müftüsü İbrahim Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, camilerin yardımlaşma dernek başkanları ile ilçede uzun süre hizmet ederek emekli olmuş din görevlileri katıldı.
İlçe Müftüsü İbrahim Keser, yaptığı konuşmada, “Ömrünü Peygamber Efendimizin sünneti seniyyesini insanlara öğretmeye, yaşamaya ve yaşatmaya adayan, bir ömür boyu camilere, Allah’ın evine hizmet eden çok kıymetli meslektaşlarımın Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlarım. Allah hepimizi burada bir araya getirdiği gibi kıyamet gününde de cennette bir araya getirsin. Allah’ın evine hizmet etmek hizmetlerin en güzeli. Allah katında değerinizi ölçmek istiyorsanız, Allah sizi bu dünyada neyle meşgul ediyor ona bakınız. İyi şeylerle meşgul ediyorsa Allah katındaki değeriniz yüksektir” dedi.
Programda Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yıldırım, İlçe Müftüsü İbrahim Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz tarafından dernek başkanlarına yaptıkları destekler için teşekkür belgesi verildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kaldığı otel odasında ölü bulundu

Antalya Haberleri: Kaldığı otel odasında ölü bulundu

Fuhuş operasyonunda veresiye defteri