Serik Haberleri: Silahlı kavgada açılan ateşle 2 kişi yaralandı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) – ANTALYA’nın Serik ilçesinde iki arkadaş arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Av tüfeğinin ateşlenmesi sonucu saçmaların isabet ettiği bir kişi ve o sırada annesiyle kaldırımda yürüyen bir çocuk hafif yaralandı.
Olay dün saat 17.00 sıralarında Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. M.İ. ile arkadaşı O.T. arasında çıkan tartışma bir anda büyüyüp, kavgaya dönüştü. Bu sırada O.T. yanında getirdiği av tüfeğiyle kaçmaya çalışan M.İ.’ye ateş etti. M.İ. beli ve dirseğine; olay sırasında annesiyle kaldırımda yürüyen 5. sınıf öğrencisi T.D. (11) de çene altına isabet eden saçmalar nedeniyle yaralandı.
Çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis, olayda kullanılan av tüfeğini bir evin bahçesine atılmış halde buldu. Yaralanan M.İ. ve T.D. kendi imkanlarıyla gittikleri hastanede tedavilerinin ardından taburcu edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaçan O.T. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Yangın iki seraya zarar verdi

Serik Haberleri: Yangın iki seraya zarar verdi

Denizden soba borusu, sandalye ve tespih çıktı