Setenay Cankat kimdir?

Spor programları sunan Setenay Cankat‘ın hayatı da merak konusu oldu. Ekran severler tarafında sıkça takip edilen ve merak konusu olan güzel hakkında ki tüm detayları sizler için derledik.

Setenay Cankat kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşında? Hangi programları sundu? Ekranların sevilen ismi haline gelen Cankat sunuculuğu ile de beğeni topladı. Spor gündemini takip edenlerin yakından tanıdığı Setenay Cankat, başarılı sunuculuğu ile beğeni topluyor.

Güzel sunucunun ismi sebebiyle Setenay isminin anlamı çok merak edilyor. Setenay, Çerkez topluluğunda prenses, bilgeliğin, güzelliğin, kültürün temsilcisi kadın anlamına geliyor.

Vahide – Altan Gördüm, Akademi 35 Buçuk Sanat Evinde, Sahne Sanatları Ve Oyunculuğu Bölümünde eğitim görmüştür. Üniversite’den üstün başarı belgesi ile mezun olan Cankat ATV Haber’de stajer olarak görev yapmış daha sonra ATV’nin A Haber bölümü’nde 2011 yılından itibaren muhabir olarak görev almıştır. Daha sonrada A Spor ekranlarında Akşam Spor’u programını sunmaya başlamıştı. Son zamanlarda yaşana hadiselerden ötürü burada ki işine son verilmişti bu detayları da sizlerle paylaşıyoruz.

Güzel spikerin Göktuğhan Argın’ın canlı yayındaki kavgası magazin gündemine bomba gibi düşen bir konu oldu. A Spor ekranlarında yayınlanan Spor Ajansı programının sunucusu Cankat konuk olan Göktuğhan Argın’ı canlı yayında stüdyodan kovdu. Argın, programda Fenerbahçe – Galatasaray maçının tartışıldığı anlarda kendisine saygısızlık edildiğini ve Cankat’ın buna izin verdiğini iddia ederek ‘Soru-cevap’ etkinliğine katılmayacağını açıkladı.

Güzelliğiyle dillerden düşmeyen ünlü spikerin aşk hayatı da ilgi odağı haline geldi. Ünlü sunucu güzelliği ve işleri ile ön plana çıkarken son olarak yaşadığı talihsiz aşklar ile çok konuşulmaya başlandı. Uzun süredir birlikte olduğu senariste ve oyuncu olan sevgilisi Kemal Uçardan ayrıldı. Çift ayrılık haberlerini sosyal medyadaki birlikte olan fotoğraflarını silerek verdiler. Güzel giden uzun soluklu ilişkilerini neden sonlandırma kararı aldıkları konusu ise tam bir muamma.

Özel hayatında ki değişikliklerle gündemlerden uzun süre düşecek gibi durmayan Cankat Beşiktaş’ın maçın da yeni sevgilisiyle pozlar vermişti.. Kemal Uçar’la yollarını ayıran ünlü spiker, yeni bir aşka yelken açmıştı. Eski basketbolcu Ural Kaspar ile aşk yaşamaya başlayan Cankat, sevgilisiyle Vodafone Stadı’nda Beşiktaş-Denizlispor maçını izlemişti. Cankat, yeni sevgilisiyle çektirdiği samimi pozunu da Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Ancak üzücü haber fazla gecikmedi. Sosyal medya hesaplarına da sık sık fotoğraf paylaşımı yapan çift, aradığı aşkı bir türlü bulamadı. Setenay Cankat ve Ural Kaspar, sosyal medya hesaplarından birbirlerinin fotoğraflarını silince ayrılık ortaya çıktı. Korona virüs salgını döneminde sessiz sedasız ayrılık yaşayan çift, hiçbir açıklama yapmadan yollarını ayırdı. Şüphesiz bu ayrılık haberine en çok üzülen taraf eski çiftin hayranları oldu.

Sizler için güzel muhabir ve sunucunun bu zamana kadar çalıştığı kanalları listeledik.

Güzelliğiyle ekran karşısındakileri kendine hayran bırakan Setenay Cankat İnstagramda da hatırı sayılır bir takipçi sayısına ve fan sayfalarına sahip. 132B takipçiye sahip olan güzelin sosyal medya hesaplarını sizler için derledik.

İnstagram Hesabı https://www.instagram.com/setenaycankat/?hl=tr

Twitter Hesabı https://twitter.com/setenaycankat

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Ecenaz Üçer hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Müge Dağıstanlı

Genco Özak