Sevgili halkım eyvallah, başlıyoruz

Haberimizvar – Millet İttifakı’nın Saadet Partisi Genel Merkezi’nde yaptığı altılı Masa toplantısı sonrasında cumhurbaşkanı adayı olarak ismi ilan edilen Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci konuşmasını CHP Genel Merkezi önünde yaptı. 

Kılıçdaroğlu, ‘Başlıyoruz’ afişinin asıldığı CHP binasının önünde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur yavaş ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu’yla birlikte kürsüye çıktı. 

Yavaş ve İmamoğlu’nun “cumhurbaşkanı yardımcısı” olarak anons edildiği kürsüye “cumhurbaşkanı” olarak  çağırılan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle: 

– Sayın İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte bir yola çıktık. Yolumuz aydınlık olsun. Uzun bir yoldan geldim, yol boyunca heybemi güzel insanların öyküleriyle doldurdum. Şimdi onlarla birlikte adayım.

– Bize kader dedikleri bu nizamı değiştirmek istiyoruz. Kimler aday biliyor musunuz; Ankara’da elektriği kesilen İbrahim Bey adaydır, madende hayatını kaybeden Rıdvan’ın oğlu Emrullah adaydır. Şanlıurfa’da evladı için nöbet tutan Emine Hanım adaydır.

– Bir seçimden fazlasını kazanmak için adayım.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde: Acınızı paylaşmak insani görevimiz

Döşemealtı Belediyesi Gaziantep’e çadır kent kuruyor